Tipy na valentínske darčeky pre vašu polovičku

Každý rok si 14. februára vyznávame lásku. Našim manželom a priateľom prejavujeme náklonnosť darčekmi zo srdca. Drahých a milovaných zaručene potešia aj tento rok doplnky s dizajnom srdiečok  od Dedoles. Prinášame vám niekoľko spoľahlivých tipov, ktorými určite potešíte vašu partnerku alebo partnera.

 

Láska je v každom z nás a počas sviatku zamilovaných je ten správny čas, aby sme si ju preukazovali ešte výraznejšie. Šíriť lásku vždy a všade môžete aj vďaka veselým ponožkám s motívom srdiečok, ktoré sú priam stvorené pre tých, ktorí sú zaľúbení a chcú lásku rozdávať všetkým okolo seba. Romantici si môžu dokonca vybrať vysoké ponožky alebo veselé ťapky. Partnera môžete prekvapiť aj krabičkou plnou lásky, ktorá poteší nielen svojim pekným balením, ale aj obsahom. Nájdete v nej dva páry srdiečkových ponožiek v červenej a modrej farbe, z ktorých je každá iná, no spolu tvoria dokonalý pár. Ženy svojho života môžu páni potešiť aj krásnymi, teplými nadkolienkami a sexy silonkami s motívom srdiečok alebo červených ruží.

Srdiečka môžete nosiť nielen na ponožkám, ale aj na domácej obuvi. Láska vás môže napĺňať  radosťou a energiou aj v pohodlí domova. Veselé papuče s dizajnom srdiečok potešia oboch partnerov, ktorí sa môžu zladiť a vychutnávať si spoločné momenty plné náklonnosti a pohody.

Ak sa trápite tým, akým kreatívnym darčekom prekvapíte svoju lásku, nič nepokazíte spodnou bielizňou s motívom srdiečok. Na svoje si zaručene prídu muži aj ženy. Muži majú na výber pánske boxerky či trenírky. Ženy sa zase môžu „osrdiečkovať“ vďaka vkusným nohavičkám, alebo sa rovnako ako muži tiež potešiť pohodlnými trenírkami. Jemnejšia časť dvojice ich môže nosiť na spanie či ako bežné pohodlné domáce oblečenie. Pre tie dámy, ktoré nedajú dopustiť na komfortný pocit, sú tu veselé srdiečkové podprsenky. Pri veselých radovánkach či spoločnom trávení príjemných chvíľ na gauči  budete zaručene zohratý pár.

Partneri sa môžu zosúladiť nielen v nosení spodnej bielizne s rovnakým dizajnom. Dedoles vytvoril pre milovníkov pohodlia aj veselé pyžamá z oragnickej bavlny. Rovnaký motív môžu nosiť páni, aj ich jemnejšie polovičky. Originalne dizajny prinesú sladký spánok a príjemný materiál dokonalé pohodlie jemnej pokožke.

Viac valentínskych produktov Dedoles nájdete na www.dedoles.sk
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.