Matné legíny na každý deň! Tieto farby musíte vyskúšať!

Začiatkom roka dáva mnoho značiek do popredia nové kolekcie športového oblečenia, predsa len po sviatkoch a dlhej zime chce byť každá žena vo forme. Legíny a športové podprsenky však nemusia byť určené len na športové aktivity. Slovenská značka Athleeya má v ponuke krásne legíny v matnom prevedení, ktoré budete milovať aj na bežné nosenie.

 

Arabica

Arabica je krásny sýty odtieň hnedej farby, ktorý Athleeya použila na svoj model legín s názvom Essential Leggins. Farba je naozaj unikátna a dokonale nahradí už často krát okukanú čiernu. Legíny sú dostupné v matnom aj lesklom prevedení. Nás zaujal práve matný model, ktorý si okamžite zamilujete. Hnedú môžete kombinovať s bledými aj tmavšími krémovými odtieňmi, ale tiež s bielou aj čiernou. Legíny vyzerajú výborne s dlhšou bielou košeľou a vestou, k tomu si môžete obuť čižmy a pokojne tak vyraziť aj do práce. K legínam vyzerajú výborne aj dlhšie topy a vyššie, elegantnejšie tenisky kľudne aj na platforme. Vyskúšajte, efekt je neskutočný!

Legíny Arabica, Athleeya.com

Košeľa JDY, zalando.sk

Vesta Only

Čižmy Steve Madden

Nude

Nude je svetlejší odtieň ako Arabica a je určený pre všetky ženy, ktorých šatník je ladený v svetlých a neutrálnych tónoch. Legíny nude budete milovať, lebo dokonale nahradia vaše obľúbené béžové nohavice, zatiaľ čo vašej postave dodajú dokonalý tvar. Môžete nosiť aj so sakom a lodičkami, alebo čižmami. Farba v matnom prevedení je naozaj jedinečná!

Legíny Nude, Athleeya.com

Rolák JDY, Zalando.sk

Sako La Martina, vermont.sk

Lodičky Mango

Slate Blue

Farba Slate Blue je niečo medzi modrou a svetlou fialkovou. Je určená pre všetky ženy, ktoré milujú farby. Tieto legíny si nájdi svoje miesto vo vašom ležérnom šatníku, stač ak ich doladíte o dlhší sveter, vestu, tenisky a crossbody kabelku. Takto „štýlová“ môžete vyraziť na prechádzku, ale tiež detské ihrisko. Farba je v skutočnosti ešte krajšia a hoci sa to tak nezdá je veľmi univerzálna a úžasne sa kombinuje. Rovnako ako v prípade predošlých dvoch farieb ju nájdete v krásnom, matnom prevedení. Budete ich milovať pre dokonalý strih a pevný materiál, vďaka ktorému bude vaša postava za všetkých okolností krásna.

Legíny Athleeya,  Slate Blue

Mikina, Urban Classics

Bunda Diesel, Vermont.sk

Tenisky Moschino

Kabelka Karl Lagerfeld, vermont.sk

 

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá z farieb je pre vás naj, navštívte showroom Athleeya.com na Karadžičovej 8 v Bratislave, kde si môžete všetky legíny vyskúšať.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.