Nový jarný kabát? Vyskúšajte tento!

Zdá sa, že zime už definitívne odzvonilo a do našich končín prichádza vytúžená jar. Je preto na čase vymeniť hrubé, zimné páperky a kabáty za niečo prechodné, ale zároveň štýlové. Módny svet túto jar dáva do popredia snáď najuniverzálnejší jarný kabát vôbec- trenčkot. A ak mu chcete dať aj dávku šmrncu, mal by byť jednoznačne kožený. Prečo a ako ho nosiť sa dočítate nižšie.

Koža je večná!

Súčasný trend hovorí že žena by mala mať v šatníku menej vecí (kapsulový šatník) avšak kvalitných. Pri výbere oblečenie je základným merítkom kvality hlavne materiál. Ten musí byť odolný, príjemný, vec musí byť dobre ušitá. Chcete totiž aby bola vo vašom šatníku roky. Kožený trenčkot je presne takýto kúsok. Je trvácny je štýlový a určite nevyjde z módy. Koža je totiž večná!

Navyše máte na výber niekoľko farebných variant. Hoci čierna býva pri kožených veciach stále primárnou voľbou, nebojte sa ísť aj do iných farieb. Tým svoj kúsok odlíšite od ostatných. Predsa len čierny kožený trenčkot môže mať každý. Avšak hnedý, smaragdový, šedý či oranžový… to už je iná kávaJ

Štýl

Druhou kožených trenčkotov je niekoľko. Samozrejme najideálnejšie je vybrať si model z pravej kože a nie lacnejšej a menej kvalitnej koženky. Ďalšia vec, ktorú musíte vyriešiť je farba, následne tiež druh kože. Teda či chcete takzvanú embosovanú kožu, semiš, lesklú kožu alebo klasickú hladkú. Kabát by mal mať dĺžku cca 100-110 cm to je ideálna dĺžka práve pre trenčkoty. Šírka by mala zodpovedať vašej konfekčnej veľkosti a samozrejme aj tomu či chcete pod kabát nosiť svetre, alebo len tričká. Ak chcete naozaj kvalitný kabát, nájdite si značku, alebo obchod kde vám poradia, eventuálne ušijú na mieru. Výborný zákazníci servis má napríklad Foxyfursprague.cz. Ich model kožených trenčkotov Alia je neskutočný! A majú ho v rôznych farbách!

Trenčkot Alia čierny embosovaný (Foxyfursprague.cz)

Trenčkot Alia, farba emerald (Foxyfursprague.cz)

Trenčkot Alia, farba caramel (foxyfursprague.cz)

Trenčkot Alia brúsená koža (foxyfurs.cz)

Trenčkot Alia šedý (Foxyfursprague.cz)

Trenčkot Alia béžový, Foxyfursprague.cz

Ako ho nosiť

Trenčkot je doslova univerzálny kabát. To znamená nosiť ho môžete so všetkým. S teplákmi a mikinou, s elegantnými šatami, na kostým, k džínsom a pokojne aj k spoločenským šatám. Trenčkot je úplne dokonalý kabát, preto má svoje stále miesto v sezónnych trendoch už desiatky rokov. Je preto doslova isté, že kúpu trenčkotu štýlovo nešliapnete vedľa.

Nosiť môžete jednofarebné outfity (čierne), čierno biele (pod trenčkot si dajte bielu košeľu) alebo aj farebné a romantické. Verte,  určite ho vynosíte:)

 

fotografie: pinterest.com, foxyfursprague.cz

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.