Známa svetová Influencerka predviedla v Paríži dokonalý outfit vo farbe vína

Lima Ché je belgická modelka a Influencerka, ktorá na blogu Limaswardrobe svojimi štýlovými outfitmy inšpiruje mnoho žien. Na nedávnom Parížskom Fashion Weeku predviedla dokonalý styling v tónoch červeného vína.

 

Vo farbe vína

Na stylingu ktorý Lima predviedla sú dominantné dve veci. Krásny kožuch Curly z mongolskej ovce, ktorý jej v dĺžke 80 cm vyrobili na mieru v českom Foxyfursprague.cz a fakt, že zvyšok outfitu okrem kabelky modelka doladila v jednotných tónoch. Vznikol tak krásny monochromatický outfit, ktorý je na pohľad jednoduchý, avšak nemenej zaujímavý vďaka veľmi elegantnej bordovej farbe. Lima Ché tak poukázala na fakt, že oblečenie ladené v jednom tóne a rovnakých farbách môže byť neuveriteľne štýlové a hlavne elegantné.  Nemusíte sa teda báť ladiť svoje stylingy v rovnakých, či podobných tónoch. Tento štýl je veľmi ženský, elegantný a tiež luxusný.

Proporcia

Dôležitým faktom na outfite známej Influencerky je rozdelenie proporcií. To znamená objemný kožuch vo vrchnej časti a už „len“ pančušky a lodičky v spodnej. Táto kombinácia  vytvára veľmi elegantný celok. Svoj jednofarebný look Lima doplnila o kabelku Candy v kakaovej farbe. Kabelka je menšia, do ruky, čo takisto efektne dotvára celkový styling bez toho aby veľkosť kabelky narúšala výslednú proporciu. Preto ak si zvolíte jeden objemný prvok na vašom outfite, vyhnite sa objemu aj v ostatných častiach. Najmä ak chcete dosiahnuť elegantný a čistý look. V tomto prípade by vám veľká kabelka mohla opticky uškodiť a tiež by sa vám k objemnému kožuchu zle nosila.

 

Etický a luxusný kabát

Kabát Curly je etický vyrobený kožuch, ktorý je vyrobený zo srsti mongolskej ovce, ktorá sa strihá. Strihanie je pre ovečku dobré nakoľko ju odľahčí od prebytočnej srsti.

Kabáty z mongolskej ovce sú nesmierne hrejivé, štýlové a luxusné. Ak po jednom túžite neváhajte navštíviť Foxyfursprague.cz kde vám ten „váš“ vyrobia na mieru a v rôznych farbách. Lima má na sebe tiež kabelku Candy, ktorú má rovnako z českého Foxyfursprague.cz.

 

 

Foxyfursprague.cz

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.