Vianočný večierok- viete čo na seba?

Vianočný večierok je presne tá koncoročná párty na ktorú sa všetci tešíme. Je totiž väčšinou veľkolepá a vždy po nej nasledujú sviatky, teda očakávaná dovolenka. Na vianočnom večierku sa vždy niekto odviaže, ale hlavne je na ňom každý sledovaný. Preto je nesmierne dôležité sa na vianočný večierok dostatočne pripraviť. A čo si teda obliecť a v neposlednom rade obuť?

Kate Gray , Humanic

 

Kate Gray, Humanic

Elegantná vs. Štýlová

Základným pravidlom pri voľbe outfitu na vianočný večierok je rozhodnutie či sa chcete baviť štýlovo, alebo elegantne. Tiež kde sa vianočný večierok odohráva a teda akým smerom by sa mal uberať váš outfit. Ak bude večierok v štýlovom podniku, je dôležité aby ste zvolila styling, ktorý do takejto lokácie dokonale zapadne. Ak sa bude párty konať v bare a s kolegami sa následne chystáte „žúrovať“ , jednoznačne nezabúdajte na pohodlnosť.

Poďme si to teda zhrnúť:

 

Elegantný outfit:

Humanic

Humanic

  • Nič nepokazíte klasickými čiernymi šatami, ktoré však doplňte výraznými doplnkami ako napríklad striebornými či farebnými členkovými čižmami a originálnou kabelkou.

 

  • Podpätky sú pri elegantných outfitoch kľúčové. Ak sa im predsa len chcete vyhnúť, skúste lesklé mokasíny.

 

  • Ak zvolíte výrazné topánky a kabelku, šperky voľte jemnejšie.

 

  • K čiernym šatám sa hodia zaujímavé pančušky s nevšedným vzorom.

Lodičky Hogl, Humanic

Kabelka, Tamaris, Humanic

Čižmy Kate Gray, Humanic

Kabelka Calvin Klein Jeans, Humanic

Štýlový outfit:

Humanic

Humanic

  • Postačia Vám džínsy a bikerky, ku ktorým si oblečte zaujímavý top. Chystáte sa pravdepodobne pretancovať celú noc pre to by mala pri výbere outfitu hrať prím pohodlnosť.

 

  • Hitom sezóny sú kovbojské čižmy a farebné čižmy nad kolená!

 

  • Nebojte sa tiež výrazných doplnkov a farebných kabeliek.

 

Kate Gray, Humanic 

 

Kate Gray, Humanic

 

Kate Gray, Humanic

 

Kabelka Michael Kors

Aké farby?

V prípade party outfitu nikdy nič nepokazíte čiernou. Nemusíte si teda kupovať nové šaty, ak už jedny malé čierne doma máte. Investujte skôr do zaujímavých topánok a doplnkov. Tie dodajú aj tomu najobyčajnejšiemu outfitu šmrnc. Jednoduché šaty a kovbojské čižmy ozvláštnia aj zaujímavé čierne pančušky so vzorom. Toto je žiadaná kombinácia v prípade ak bude váš večierok neformálny a ste súčasťou mladistvého kolektívu. Celkovo je „dress code“ pre koncoročné párty viac odviazaný, predsa len ide o neformálnu udalosť, kde sa majú všetci zabaviť a vy potrebujete patrične zažiariť:)

Všetky produkty v článku kúpite v predajniach Humanic a na www.humanic.net/sk

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.