Cestujeme do exotiky so známymi influencerkami

Exotické destinácie sú počas našej tuhej zimy čoraz viac vyhľadávané. Ak sa aj vy chystáte na dobrodružnú cestu na druhý koniec sveta alebo iba hľadáte inšpiráciu, určite ju nájdete u krásnych blogeriek, ktoré si slnko a nekonečné pláže už užívajú.

Zrzka Style – Malajzia, Nový Zéland a Austrália 

Sympatická a vždy dobre naladená Zuzka, ktorú zaručene poznáte z blogu http://zrzkastyle.com, zavítala do Malajzie, na Nový Zéland a do Austrálie. Cestovala s manželom a dvomi malými deťmi a tak na jej sociálnych sieťach a blogu nájdete nekonečnú inšpiráciu na krásne miesta, kam sa môžete odvážiť s celou rodinou.

Naty Kerny – Hawaii

Žena s jedinečným štýlom a silnou povahou. Naty Kerny, manažérka rôznych módnych projektov a modelka sa vydala na Hawaii so svojim priateľom, raperom, ktorého môžete poznať pod prezývkou Pil C. Nielen, že si spolu užívali tie najkrajšie západy slnka, ale pri jednom sa aj zasnúbili, k čomu v mene celej redakcie gratulujeme!

Vogue Haus – Mexiko

Ak ste skutočná milovníčka módy, nadchne vás mladá česká influencerka Barbora. Tá túto zimu trávi v Mexiku a to rovno v najnovších kolekciách svetových značiek. Preto, ak hľadáte dokonalé spojenie krásnych pláži, barov a outfitov, na Vogue Haus ich určite nájdete.

Veronika Ostrihoňová – Filipíny 

Obľúbená moderátorka si umelecké západy slnka vychutnala so svojim manželom v dovolenkovom rezorte na Filipínach. A práve tam dala dokopy svoje predsavzatia na rok 2019 a predstavila ich svojim sledovateľom v historicky prvom YouTube videu na jej kanále Very Veri.

Fotografie: instagram.com/zrzkastyle/, instagram.com/natykerny/, instagram.com/fashioninmysoul/, instagram.com/veronikaostrihonova/

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.