Nataly Osmann, žena plniaca si sny

Nie je tomu ani tak dávno keď celý svet zachvátili obdivné pohľady a nás ženy niekedy aj trochu závistné pri pohľade na fotky páru. Teda konkrétne ženy, ktorú všade po svete nasleduje priateľ,fotí ju v  tých najpompéznejších outfitoch a s tými najkrajšími šperkami. Hovoríme o páre, ktorý vystupoval na sociálnych sieťach pod menom Follow me to, presnejšie aj ako Murad a Nataly Osmann.
Približne päť rokov dozadu tento pár odštartoval projekt, vďaka ktorému  ich pozná celý svet . Nasledovala ich rozprávková svadba, roztápajúca srdcia aj najmenším romantikom a aby nebolo málo pomimo svadby v Moskve ,ešte jedna v manželovom rodnom meste. Momentálne sa pár venuje YouTube videám, kde majú travelingovú show.
Úspech by ale nevznikol keby nebolo krásnej, jemnej blondínky so zmyslom pre módu. Nataly Osmann patrí k vplyvným zastupiteľkám ženského pohlavia na sociálnych sieťach. Jej Instagram sleduje viac ako miliónov ľudí a každý deň nás inšpiruje svojím životom. Túto tridsať ročný krásku nájdete na popredných módnych eventoch, spolupracuje so značkami zvučných mien a je živým dôkazom, že nikdy nie je neskoro začať robiť čo vás skutočne baví. V jej prípade je to okrem módy určite cestovanie.
Na jej YouTube vás prevedie celým procesom ako vznikajú dych vyrážajúce fotky. Hlavným aktérom videí je hlavne samotná Nataly, ktorá komentuje priebeh celého cestovania, delí sa s nami o pocity ktoré zažíva v jednotlivých krajinách a dokonca nám ukáže aj proces výberu šiat špeciálne na fotografie. Pri výbere sa necháva inšpirovať kultúrou, miestnom a taktiež hľadá kúsky od miestnych dizajnérov. Sledovať ju môžete na jej Instagrame @natalyosmann alebo na YouTube pod menom Nataly Osmann.
Galéria: kimirsen.com, withoutsugarcoat.com , Pinterest.com
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.