Podprsenky na vykúzlenie zvodného dekoltu

V prvej časti podprsenkových článkov sme sa venovali číslovaniu. Vysvetlili sme si ako jednoducho preplávať výberom správneho košíčku a obvodu. Dnes sa zameriame na konkrétne typy, ktoré zvyčajne dostaneme v obchode. Vysvetlíme si na aké prsia sa perfektne hodia a aký efekt nimi dokážeme dosiahnuť. Taktiež si vysvetlíme pár pojmov, ktoré nám uľahčia výber tej správnej.
Každá z nás určite vie, že správny typ je základ aby sme sa mohli cítiť sebavedomo a pohodlne. Prvoradé je ujasniť si, čo od podprsenky očakávame.
Push-up podprsenky
Sú vystužené podprsenky ponúkajúce zväčšenie zvyčajne o jedno až dve čísla . Ak máte košík veľkosti C a viac push-up podprsenky vám vôbec netreba. Ideálne sú na malé prsia i keď treba brať do úvahy , že bez podprsenky to potom pre niekoho môže byť celkom nemilé prekvapenie. Pre väčšie prsia sú vhodnejšie vystužené podprsenky s push-up kosticami. Čiže zvnútra podprsenka nie je vystlaná extra vankúšikmi ale kosticami, ktoré dokážu prsia zväčšiť o pol cisla.
Nevystužené 
Zvyčajne v čipkovanom alebo bavlnenon prevedení. Tieto podprsenky nájdeme aj s kosticami aj bez nich. Kostice slúžia na oporu, takže pri väčších veľkostiach sú nevyhnutným spoločníkom . Ak si trúfate siahnuť po tých bez kostice je veľká pravdepodobnosť že prsia vám nebude držať tam kde majú. To sa samozrejme bavíme o tých prírodných. Tvar budete mať úplne prirodzený. Ak siahnete po tých s kosticou pomôžu vám jedine prsia trošku usmerniť a nadvihnúť.
Balkonetky 
Podprsenka s vyšším stredom, ako uliata na väčšie prsia. Prsiam dáva prirodzenú formu na čo treba dávať pozor. Nie každá z nás to berie v uvahu. Preto si pri výbere správnej podprsenky odporúčame vziať do kabínky priliehavé tričko, ktoré nám ukáže ako podprsenka bude skutočne vyzerať a ako prsia vytvaruje.
Trojuholniková podprsenka
Ak túžite po konmforte a klasické podprsenky sú pre vás nepohodlné, toto je to práve orechové. Jednoduchý minimalistický dizajn a podprsenka čo vás nebude po celý deň obťažovať .
Samodržiace podprsenky 
Treba si dávať pozor hlavne na tie s kosticami. Keďže na oporu už nemáme ramienka spoliehame sa iba na pevnosť zapínania. Bezramienkové kosticové majú tendenciu v strede medzi priami nepríjemné tlačiť a vydržať v nej celý deň dokáže byť otravné utrpenie . Prsia vám moc nepodvihnú, to vám poviem rovno teraz úprimne. Taktiež je problém pri väčších veľkostiach kedy je lepšie siahnuť skôr po pevnej nalepovacej.
Klasická, slzičková podprsenka 
Stara, nestarnúca klasika. Túto podprsenku máme doma asi každá. Vystužený typ s nižším stredom je perfektný pre malé prsia, ktoré si nepýtajú žiadnu extra oporu. Nájdeme ju aj v push-up prevedení aj bez a prsia dokáže krásne zagulatiť.
Galéria: Intimissimi
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.