Show berúca dych, Intimissimi on Ice vo Verone

Už štvrtým rokom po sebe sa vďaka Intimissimi stretli vo Verone najtalentovanejších umelci, športovci a ľudia z módnej brandže. Show Intimissimi ice, konajúca sa každý rok pod holým nebom, nesie tento rok názov Legend of Beauty. Zameriava sa na  mytológiu a na ľade sme mali možnosť vidieť príbehy Medúzy, Heleny Trójskej a iných postáv z gréckej mytológie. Čo sa týka reálnych hviezd, ktoré si vyskúšali zahrať v tejto dych berúcej show, na ľade išlo o celosvetovú hviezdu Evgeni PlushenkoShizuka Arakawa a Stéphane Lambiel. Špeciálnym hosťom bol Andrea Bocelli a jeho spev doprevádzajúci strhujúcu show na ľade, dotváral atmosféru plnú emócií.

Kostýmovou dizajnérkou sa stala najznámejšia talianska blogerka Chiara Ferragni, pre ktorú boli kostýmy plne čipky a ženskosti určite ľahkou úlohou, keďže k tejto značke má dlhšiu dobu veľmi blízko. Pomimo tohto nezabudnuteľného zážitku stojí za zmienku určite aj výber outfitov všetkých zúčastnených. Prehliadka ženskosti, luxusných šiat, čipiek a hlavne spodného prádla je presne popis hodiaci sa k všetkým, čo mali možnosť byť na tejto show. Podprsenky, bodička a hodvábne tielka sa tešili veľkej obľube a ak ste našli nejaký kúsok do ktorého ste sa beznádejne zamilovali, množstvo z nich je dostupných vo väčšine obchodov Intimissimi a hlavne cenovo dostupných aj pre nás smrteľníkov.

Ak by ste sa chceli stať súčasťou Intimissimi on ice lístok je dostupný aj pre verejnosť a jeho cena sa pohybuje okolo 138€ na osobu aj s miestom na sedenie.

Intimissimi on Ice 2017

galéria: balichws.com, vogue.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.