Najväčšie make-up trendy pre jeseň 2017!

Inšpiráciu pre túto sezónu budeme hľadať v prírode, v zemitých odtieňoch, v bohatých textúrach a sviežich tradičných odtieňoch jesene.

 

Monochromatický make-up

Používanie jedného (aj metalického) odtieňu pre pery, viečka a líčka – možno to znie zvláštne ale v skutočnosti ide úžasný a dokonalý look. Vyskúšajte ho v odtieňoch burgundy alebo v odtieňoch jesenného oranžového lístia 🙂

 

Dramatická linka

Pri pohľade na množstvo módnych prehliadok a celebrít zisťujeme, že nový spôsob nosenia očnej linky je nakresliť si ju v jednoduchých líniách a vyhrotiť to až do geometrických tvarov. Nuž nie každý dokáže podľahnúť tomuto novému trendu. Každopádne vyskúšajte jemnú líniu, preskočte tieň a rovno dokončite look riasenkou. Pre odvážnejší výsledok si skúste nakresliť jemnú farebnú líniu nad už nakreslenú čiernu linku. Výsledok bude skutočne bezchybný!

 

Vampy lips

Na pery je naozaj skvelá a trendy tmavá farba, tzv. vampy lips. Tento trend sa vracia každú sezónu a to z dobrého dôvodu: odvážne farby vyzerajú skvelo na akomkoľvek tóne pleti a je zábavná zmena, prejsť zo svetlých a krásnych odtieňov, ktoré sa nosia na jar a v lete.

 

Neutral beauty

Pohrajte sa s hnedými, neutrálnymi tónmi, ktoré dajú vašim očiam vyniknúť a prepojte do týchto tónov celý make-up. Nezabúdajte na jednoduché, definované obočie, ktoré vám pomôže docieliť jednotný a štýlový look.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.