10 jedinečných dizajnov od ICONS by Westwing Collection

ICONS by Westwing Collection je výsledkom spolupráce desiatich módnych, lifestylových a zábavných kreatívcov a dizajnérskeho tímu Westwing. Každý z nich navrhol nové prevedenie vybraného bestselleru z Westwing Collection – a teda takto vzniklo desať predmetov s jedinečným charakterom!

Spolupráca medzi dizajnérskym tímom Westwing a štýlovými ikonami sa zamerala na opätovné vytvorenie najpredávanejších produktov Westwing Collection so sviežim nádychom, ktorý vyhovuje ich osobnostiam. Výsledkom je ICONS by Westwing Collection, ktorá pozostáva z desiatich produktov s vysokým štandardom dizajnu, ktoré v novej verzii získali farby či textúry v súlade s najnovšími trendmi.

 

10 Trendsetterov, 10 Projektov

Stolík „Benno” od Jessicy Mercedes Kirschner

@jemerced – Narodená v Nemecku, žijúca v Poľsku, autorka inšpiratívneho obsahu na Instagrame, ktorá zapôsobí mimoriadnym zmyslom pre estetiku.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporučili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

“Môj obľúbený interiérový trend v poslednej dobe je Wabi-sabi. Veľmi sa mi páči zmes surového betónu a prírodného dreva. Veľa som toho videla počas mojich nedávnych ciest do Japonska alebo najnovších – do Mexika.”

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inšpiráciu?

“Najviac inšpirácie nachádzam pri cestovaní. Milujem pokukovať po štýloch boutique hotelov ale aj v historických miestach. Ďalším zdrojom inšpirácie sú pre mňa staré filmy – veľmi sa mi páči štýl 70. rokov.”

Čo považujete za najnáročnejšie pri zariaďovaní interiéru?

“Najťažšie je pre mňa predstaviť si nábytok v danom priestore v určitej veľkosti. Esteticky je pre mňa ľahké si predstaviť efekt, ale z hľadiska veľkosti nie celkom. Páči sa mi možnosť vo Westwing, ktorú máte už niekoľko rokov, kde môžete pomocou fotoaparátu „vyskúšať“ produkt v priestore. Ako vizualizátorke mi to veľmi pomohlo.”

„Je to výrazný prvok interiéru, ktorý vyzerá skvele kdekoľvek. Stôl Benno sa mi páči pre jeho všestrannosť a pre to, aké ľahké je jeho usporiadanie.“

 

Kreslo „Sofia” od Rianne Meijer

@rianne-meijer – Pochádza z Holandska. Na Instagrame predstavuje svoj život bez filtrov s manželom a dvoma psami v Amsterdame. Sleduje ju viac ako 1,5 milióna ľudí.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporučili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

“Milujem vidieť, že čoraz viac ľudí aranžuje kvety alebo konáre do veľkých váz. Je to pre mňa veľmi uvoľňujúce, sledovať niečo také.”

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inšpiráciu?

“Možno je to klišé, ale mojou najväčšou inšpiráciou je príroda. Milujem prírodné farby a materiály. V našom dome sme použili veľa dreva, ktoré milujem.”

Ako sa vaša osobnosť prepája s vaším domovom?

“Myslím si, že môj domov je osobnosť, ktorú by som si priala mať. Náš domov je pekný na pohľad, väčšinu času je celkom uprataný. Moja osobnosť je v podstate opačná. Chaotická a rozbehaná. Takže by som povedala, že náš domov dáva mojej osobnosti odpočinok, ktorý potrebuje.”

„V priebehu rokov som sa veľakrát sťahovala a Westwing Colection ma vždy sprevádzala. Myslím, že Sofia je najpohodlnejšie kreslo, na ktorom som kedy sedela. Milujem novú farbu a jemnú tkaninu Teddy.”

Konferenčný stolík „Antigua” od Motsi Mabuse

@motsimabuse – Profesionálna tanečnica a umelkyňa rozvíja svoju televíznu kariéru, je porotkyňou v programe Let ́s Dance a vedie aj vlastnú tanečnú školu.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporuili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

Milujem kombináciu istých a nahých tónov. Najviac sa mi pái, keje vetko v jednom odtieni.

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inpiráciu?

Inpiráciu erpám z rôznych miest, asto aj cez rôzne online portály, ale priznávam sem tam aj od dobrého kamaráta, ktorý je umelcom a dáva mi stále nové impulzy alebo aby som nezabudla, tak aj z prírody, milujem prírodné farby. Môj týl je vemi minimalistický, o najistejí a najjednoduchí, o je pre ma nevyhnutné pri kadodennom chaose s batoaom v dome.

Ovplyvnilo vae detstvo, vae dizajnérske myslenie?

V mojom týle zariaovania nájdete vplyvy mojich afrických koreov, za ktorými môu bydrobné detaily ako svieky, svietniky na ajové svieky alebo tácky.

„Milujem jeho očarujúci vzhľad! Veľmi sa mi páčila krásna mramorová doska konferenčného stolíka Antigua a jej nová farebná schéma mi pripomína môj pôvod.“

 

Lampa „Walter” od Felixa Hartmanna

@felixwhartmann – Felix sa ako model na dennej báze stretáva s najnovšími trendmi, ktoré si prináša aj domov do Hamburgu a predvádza ich na Instagrame.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporuili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

 Momentálne obubujem mid-century týl– o sa teraz skvelé hodí!

Zameriavate sa viac na detaily alebo sa sústredíte na väčší obraz, pokiaide o týl váho domova?

Zaoberám sa skôr detailmi a niekedy to skrátka nevyjde, pretoe sa kúsky jednoducho nezhodujú – ale preto mám svoju manelku, ktorá vdy vidí väčší obraz a riei tieto problémy.

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inpiráciu?

isté a útulné – aby som bol úprimný, obaja sme vekými fanúikmi kandinávcov, pokiaide o týlovú inpiráciu.

„Rád spájam krásu s praktickosťou,“ hovorí spolutvorca. Najpredávanejšia lampa Walter od Westwing Collection je dokonalá v každom detaile a jej nová chrómová verzia poteší!

 

Váza „Latona” od Isabelle Hartmann

@isabellehartmann – Nevieme sa nabažiť krásneho bytu modelky Isabelle! Vieme, že nie sme jediní, ktorí milujú túto Hamburčanku pre jej zmysel pre štýl!

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporuili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

Milujem veľmi minimalistický trend a držanie sa neutrálnej farebnej palety – čisté prostredie tak upokojuje moju myseľ.“

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inpiráciu?

Prvky, ktoré definujú môj týl, sú neutrálne v kombinácii s krásnymi tvarmi, aby bol interiér zaujímavejí. Moje obúbené spôsoby, ako erpainpiráciu, sú interiérové asopisy – a samozrejme Pinterest!

Existuje v brandi konkrétny interiérový dizajnér, ktorého obzvlášť obdivujete?

Jednoznane Eero Saarinen. Myslím, e vytvoril tie najdokonalejie a nadasové kúsky, ktoré budú obdivované po stároia.

„Čerstvé kvety sú pre mňa veľmi dôležité a váza Latona je jednou z mojich najobľúbenejších v zbierke dekoratívnych doplnkov. Jeho nová tmavošedá farba dokonale ladí s naším domovom.“

 

Stolička „Tess” od Chrisa Glassa

@herrglass – Americký interiérový dizajnér je kreatívnym riaditeľom aptm (vyslovuje sa “apartment”) v Berlíne – galérie, konceptuálneho obchodu, výstavného priestoru a miesta konania podujatí v jednom.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporuili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

„Rastliny sa stali hlavným trendom, takže odporúčam otrieť zelené listy a uvidíte, čo môžete udržať pri živote. Prestieranie je ďalším miestom, kde sa môžete zabávať a experimentovať. A baví ma vidieť, ako veľmi ľudia prijímajú farby.“

Zameriavate sa viac na detaily alebo sa sústredíte na väčší obraz, pokiaide o týl váho domova?

Som jedným z tých dizajnérov, ktorí IJÚ V DETAILOCH! Rád navrhujem témy a hadám spôsoby, ako túto tému preniesdo vetkých aspektov projektu. Hadám zrejmé, ale aj jemné spôsoby, ako môem túto tému interpretova. Take v konenom dôsledku je veký obraz rovnako dôleitý, pretoe sa skladá zo vetkých malých detailov.

Ovplyvnilo vae detstvo, vae dizajnérske myslenie?

Moji starí rodiia zbierali staroitnosti – to vysvetuje, preo tak milujem vintage nábytok. A moji rodiia sa nebáli bymódni a týloví a myslím si, e to ovplyvuje moju hru s farbou a mierkou. Pochádzam z juných Spojených tátov, take zmysel pre bájenosje vekou súasou toho, o som videl, kesom vyrastal.

„Pohodlné a vhodné do každého interiéru. Taká je stolička Tess. Tlmený odtieň oranžovej je upokojujúci aj elektrizujúci. Už niekoľko sezón je taká módna, že sa čoskoro stane klasikou.“

 

Obliečky na vankúše „Adea” a „Lenia” od Ines de Cominges

@inesdecominges – Parížanka, ktorá sa vyzná v móde a dizajne. Pracuje pre značky ako Vogue. Je tiež mamou dvoch detí a marketingovou expertkou jednej z módnych značiek.

o povaujete za najnáronejie pri zariaovaní interiéru?

Pravdepodobne priestor, môete majasnú predstavu o konenom vzhade a dekoráciách, ale akonáhle k tomu príde, vetky perspektívy sa vdy zmenia. Nakoniec vak postupne vetko zapadne do seba a dom má vyváenú atmosféru.

Ako sa vaa osobnosprepája s vaím domovom?

Myslím si, e môete úplne vidiemoju osobnosv mojom dome, je vemi útulný a najviac sa mi pái, kepríde moja rodina alebo priatelia a cítia sa ako doma, tieto ukazuje vea z mojej panielskej stránky, má to trochu farebný dotyk, ktorý milujem!

Ako sa v priebehu rokov zmenila vaa estetika, ak hovoríme o zariaovaní?

„Vždy som nasledovala tú istú líniu, ale časom je to ako evolúcia, keď objavíte a nájdete sa, dokážete to vyjadriť svojím štýlovým životom, osobným štýlom alebo dekoráciou domácnosti, potom to úplne reprezentuje to, kým ste.“

„Tieto vankúše dodajú pohodlie každému interiéru a vďaka ich farebnosti sa budete cítiť dobre. Toto bol efekt, ktorý som chcela pri ich navrhovaní.“

 

Príslušenstvo na nápoje „Minna” od Guglielma Scilla

@guglielmoscilla – Slávny taliansky autor a televízny moderátor. Aktívne sa zapája do života LGBTQIA+ komunity. Má veľký talent a skutočné poslanie!

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inpiráciu?

Vlastne nemôem poveda, e mám definovaný týl, pretoe sa snaím brainpiráciu zo vetkého okolo seba, o mám rád a na om mi záleí.

Ovplyvnilo vae detstvo, vae dizajnérske myslenie?

No môem to takto poveda. Som Sicílan, detstvo som preil na Sicílii, take inpiruje ma vetko, o je blízké mojim koreom ako farby, materiál, parfumy, jedlo.

Ako sa v priebehu rokov zmenila vaa estetika, ak hovoríme o zariaovaní?

Keďže sa neustále vyvíjam, moja estetika sa v priebehu rokov mení so mnou. Povedal by som, e v minulosti bol môj týl viac minimalistický, ale teraz preferujem farby, rôzne vzory, rôzne tvary a vea dekorácií.

„Táto dúhová súprava je navrhnutá tak, aby bola zábavná! Keď sa na toto sklo pozriete vo svetle, uvidíte všetky farby dúhy. Pre mňa je to odkaz na spolupatričnosť a hrdosť komunity LGBTQIA+.“

 

Taburetka „Alto” od Noor Kleinenberg de Groot

@queenofjetlags – So 730k sledovateľmi na Instagrame je Noor Kleinenberg de Groot jednou z najvplyvnejších osôb v oblasti vytvárania dobrého štýlu v Holandsku a aj mimo neho.

Ako sa vaa osobnosprepája s vaím domovom?

Pri výbere interiéru oceujem pokojnú a minimálnu celkovú atmosféru. Ale tiesa mi pái, e detaily sú hravé a farebné! Tento druh sa podobá mojej osobnosti.

Ovplyvnilo vae detstvo, vae dizajnérske myslenie?

Áno, myslím, e áno! Niektoré dizajnové rozhodnutia, ktoré teraz robím, sú urite ovplyvnené nostalgickými náladami z môjho detstva.

o povaujete za najnáronejie pri zariaovaní interiéru?

Myslím si, e je najažšie drasa jedného konkrétneho týlu vo svete, kde sa interiérové trendy neustále vyvíjajú.

„Najviac na Alte milujem jeho originalitu. Krásna, jemná textúra, farba a tvar robia z tohto taburetu môj obľúbený kus nábytku od Westwing Collection.“

 

Zrkadlo „Francesca” od Naty Abascal

@natyabascal – Španielska modelka haute couture. Bola múzou Valentina a Oscara De la Renty. Svojej vášni pre módu sa venuje aj ako nezávezná štylistka.

Na aké interiérové trendy si zakladáte, a ktoré by ste odporuili aj popri obsahu, ktorý vytvárate?

Práve teraz sú 50-te roky vemi v móde, ale myslím si, e baroko je nový trend.

o povaujete za najnáronejie pri zariaovaní interiéru?

Zistila som, e je výzvou nájsrovnováhu v dome, kde sa mieajú farby, rôzne textúry, materiály, látky, vzory, e nakoniec vetko dáva estetický zmysel, to je tá najažšia vec na doladenie.

Aké prvky definujú Váš štýl? Kde nachádzate inpiráciu?

Môj týl je definovaný vetkým, o som poas svojho ivota videla a nauila sa, z ciest, domov, ktoré som videla, skvelých dekoratérov, ktorých som stretla, preítaných kníh, obrazov, ktoré som videla, zo vetkého sa uím. Najviac ma definuje mix.

„V mojom dome sú predmety z celého sveta, ktoré si prinášam z ciest. “Francesca” s barokovým vzhľadom dokonale odráža môj štýl.”

 

 

Galéria: Westwing Collection
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.