Viva Magenta: Spoznajte farbu roka 2023

Nekonvenčný odtieň na nekonvernčné časy. Viva Magenta, farba roka 2023 podľa Pantone,   srší novou energiou, odvahou a asertivitou, pričom je perfektným stredom medzi teplým a studeným odtieňom. Ako farbu roka nosiť?

Na tvári

Vychutnajte si odtieň lesného ovocia aj v líčení a skincare. Vyskúšajte lichotivý odtieň Viva Magenta na pery, či už v jemnej verzii v podobe Lip Maximizer od Dior alebo vo výraznej šťavnatej farbe od M.A.C. Pre rozžiarenú pleť stavte na Lancôme Renergie Nuit Multi-Glow, ktorý sa o vašu pleť postará počas noci. Pre okamžité rozjasnenie zase vyskúšajte masku GlamGlow BerryGlow a pre instantné vypnutie siahnite po prístroji FOREO Bear, s ktorým dosiahnete trvalo vykontúrované línie. A nakoniec, všetko dokonale podčiarne limitovaná edícia parfumu Yves Saint Laurent, Mon Paris Intensément.

Do ulíc

Viva Magenta v stylingu funguje výborno monochromaticky, čiže v kombinácii s ďalšími kúskami rovnakej alebo príbuznej farby. Napriek jej výraznému charakteru, vynosíte ju nielen do mesta s kamarátkami, ale aj do práce. Nechajte sa inšpirovať kostýmom a kabátmi, ktoré do všedných dní prinesú s vašim outfitom pozitívnu vlnu.

Zdroj foto: Pinterest, archív značiek

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.