Prvá kolekcia dekorácií od Westwing Collection

Konečne je to tu – prvá, dlho očakávaná kolekcia dekorácií Deco by Westwing Collection. Výrazné, dokonale ladiace doplnky dodajú vášmu interiéru ešte viac charakteru! ?

 

Nábytok je základom každého interiéru, no dekorácie ovplyvňujú atmosféru aranžmánu. Kreatívny tím z Westwing Collection v Mníchove navrhol túto kolekciu a snažil sa zdokonaliť tvary, farby a materiály, aby váš interiér získal osobný nádych.
Čo z toho nakoniec vzniklo? 24 krásnych dekorácií, vďaka ktorým sa budete cítiť ako doma v každom interiéri.
“Westwing Collection je už dobre známa krásnym nábytkom, je čas otvoriť novú kapitolu našej značky: dekorácie. Kým nábytok je chrbtovou kosťou domova, dekorácia je neustále sa meniacou, vysoko individuálnou čerešničkou na torte. Naša prvá veľká kolekcia dekorácií pozostáva z rôznych predmetov, ktoré sú ideálne na to, aby bol váš priestor najjedinečnejší a zaujímavejší. Použili sme nádherné materiály, ako je mramor a kamenina, so všetkými druhmi tvarov a textúr. Od misiek cez vázy až po sochy, sme nadšení, že vám môžeme priniesť elegantnú kolekciu vašich nových obľúbených predmetov, vďaka ktorým bude váš domov skutočne váš” Alexandra Tobler, kreatívna riaditeľka Westwing Collection.

 

Všetky prvky kolekcie sú navrhnuté tak, aby nielen upútali, ale aj dokonale ladili v súlade s princípom Mix & Match. Ak si teda vyberiete svoju prvú položku, vždy k nej môžete pridať ďalšie modely (a zaradiť ich na svoj vianočný zoznam prianí!). Poradenstvo so zložením? Usporiadajte dekorácie do nepárnych skupín a umiestnite vedľa seba predmety rôznych veľkostí.
Kolekcia je dostupná od 7. decembra 2022 na Westwing.sk za jedinečné ceny. V ďalšom kroku budú produkty z tohto radu dostupné aj na WestwingNow.sk 🙂
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.