Extravagancia a módne výstrelky…v tomto duchu sa niesla premiéra filmu Valerian a mesto tisícich planét

Valerian a mesto tisícich planét je nový dobrodružný a vizuálne spektakulárny film Luca Bessona, legendárneho režiséra filmov ako The Professional, Piaty element a Lucy. Príbeh vychádza z komiksových seriálových kníh “Valerian a Laureline” vytvorených Pierrom Christinom a Jean-Claudom Méziéresom. Komixy inšpirovali celú generáciu umelcov, spisovateľov a filmárov. Filmová novinka mala premiéru  v troch veľkých metropolách – v Paríži, v Londíne  a v meste anjelov Los Angeles.

 

Dejová línia…

Film sa odohráva v 28. storočí, kde sú Valerian (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) špeciálni agenti, ktorých vláda poverila udržiavať poriadok vo vesmíre. Minister obrany ich pošle na misiu do dychvyrážajúceho mesta Alfa, ktoré je neustále sa rozširujúcou metropolou zloženou z tisícov rôznych vesmírnych národov, ktoré sa v meste usídlovali stáročia s cieľom vymienať si vedomosti, inteligenciu a kultúru medzi sebou. Na toto skvostné mesto útočí neznáma sila, tajomný nepriateľ. Valerian a Laureline zvádzajú boj s časom, aby našli zdroj zla a zastavili ho skôr, než zničí mesto a celý vesmír.

 

Na premiéru filmu prišli jeho hlavný predstavitelia Cara Delevigne, Dane DeHaan a samozrejme aj speváčka Rihanna. Ženské módne ikony sa predviedli na “červenom koberci” až v troch mestách a každá v troch veľkolepých módnych kreáciách s osobitným zmyslom pre štýl.

Ktorý outfit sa vám páčil najviac?

Rihanna, Kendall Jenner, Cara Delevigne a Sasha Lane na premiére filmu v Los Angeles.
Cara Delevigne a Rihanna na premiére filmu v Paríži.
Cara Delevigne a Rihanna na premiére filmu v Londýne.
Orange je partnerom letného filmového hitu režiséra Luca Bessona: Valerian a mesto tisícich planét, ktorý vznikol pod producentskou taktovkou Virginie Besson-Sillovej. Nové partnerstvo zvýrazňuje rastúcu angažovanosť Orangeu vo filmovom priemysle, od investícií do produkcie až po investície do distribúcie. Ponuka výnimočného obsahu pre zákazníkov, vrátane filmov, napĺňa strategický plán Orangeu Essentials2020, ktorého hlavnou myšlienku je spájať ľudí s tým, čo je pre nich dôležité.
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.