LIGHTS ON by Westwing Collection

Vitajte vo svete svetla – objavte nové modely z novej kolekcie Lights On by Westwing Collection  a nájdite svoju oslnivú hviezdu aranžmánu. Minimalizmus, Scandi alebo Vintage – ktorý štýl si vyberiete?

 

Krásnych lámp nie je nikdy dosť! Rýchlosťou svetla premenia každý interiér. Vytvoria atmosféru, rozžiaria a ozdobia váš domov. Zaujímavá lampa je ako dobrá kabelka – dodáva charakter celému stylingu.

„Dobre vybrané svietidlá nie sú len funkčným osvetlením. Sú tiež prvkom celého interiéru, ktorý odráža náš štýl a vytvára domácu atmosféru. Vnímam ich ako trojrozmerné umelecké diela, ktoré ovplyvňujú aranžmán, aj keď nie sú zapnuté“ – Alexandra Tobler, kreatívna riaditeľka Westwing Collection.

Veľká lampa na čítanie “Reyna” zaujme svojou geometrickou formou. Pevný, trojuholníkový podstavec je vyrobený z travertínu.

Lampa Reyna 459 €, Westwing Collection, Westwing.sk

Hubové lampy vo vintage štýle sú dnes už nenahraditeľné. Novinka: Náš najpredávanejší model „Walter“ je teraz dostupný v bezdrôtovej LED verzii. Môžete ho umiestniť kamkoľvek chcete.

LED lampa Walter 109 €, Westwing Collection, Westwing.sk

Lampa “Mirelle” je hviezdou aranžmánu. Jeho vintage vzhľad je vytvorený kombináciou zlata a tmavo zeleného skla.

Sklenená závesná lampa Mireille 369 €, Westwing Collection, Westwing.sk

 

Galéria: Westwing.sk
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.