Zbláznení do Apres Chic, alebo štýlové topánky do každého počasia

Hoci to tak často vonku nevyzerá, zima je už takpovediac za dverami a vianočné sviatky za rohom. Súčasťou Vianoc sú aj spomínané sviatky a s nimi tiež plánovanie pobytov na horách. Či už tento rok budete Silvestrovať oddychovo na chate, alebo aktívne na poriadnej lyžovačke, jedno je isté. Mali by ste na to mať vhodnú obuv.

Humanic

A aké sú teda trendy Apres Chic?

Hlavnou témou sú jednoznačne pohodlné a mäkučké bikerky s kožušinkou v odtieňoch krémovej a zlatej. Zdá sa že túto zimu sa čierna dostáva do úzadia a prím získavajú práve krémové a metalické farbby.  Modely sú kombináciou hladkej kože, nubukovej kože a textilu. Topánky sú doplnené o zaujímavé detaily, ktoré sú doslova neprehliadnuteľné.

Okrem bikeriek budú veľkým hitom zimy takzvané „moon boots“, alebo snehule. Tie nájdete v ponuke v klasickej čiernej, zlatej, metalickej rúžovej aj striebornej. Snehule už dávno neznamenajú masívne a nevkusné topánky, naopak stala sa z nich nesmierne trendy záležitosť. Ak to tento rok s lyžovačkou myslíte naozaj vážne, pohodlné, trendy a praktické snehule jednoznačne oceníte.

Humanic

Humanic

Bikerky so šmrncom

Aktuálna ponuka zateplených bikeriek poteší každú fashionistku. Topánky so zatepleným vnútrom sú vďaka trendy vzhľadu vhodné aj do mesta či dokonca do práce. Dominujú krémové farby v kombinácii s rôznymi povrchovými úpravami a nápaditými detailmi. Je len na vás či siahnete po výraznejšom, alebo naopak jednoduchšom modely. Tento trend dokazuje, že zima už dávno nie je len o tmavých farbách, ale čoraz viac sa približuje svetlým odtieňom. Okrem béžovej a bielej sú to práve metalické odlesky, ktoré k zimnej sezóne dokonale pasujú. Takéto topánky navyše vyzerajú dobre s modrými aj bielymi džínsami, ale dodajú šmrnc aj obyčajným teplákom.

Kate Gray, Humanic

Tommy Hilfiger, Humanic

Okrem biker boots zimnú ponuku nižších čižiem dopĺňajú aj takzvané „chelsea boots“. Ide o členkové čižmy bez šnúrok, ktoré si  na nohu jednoducho načuchnete. Chelsea boots sú elegantnejšie ako bikerky a hodia sa aj k ležérnym nohavicovým kostýmom.

Tommy Hilfiger, Humanic

Kate Gray, Humanic

Snehule

Tie ženy, ktoré milujú pohodlnosť budú túto zimu nesmierne spokojné. Na piedestál zimnej obuvi sa totiž dostávajú snehule! Tie nájdete v ponuke v klasických funkčno-športových variantoch, ale tiež v nových módnych prevedeniach. Novinkou sú členkové snehule, ktoré sú praktické práve na mestské zimy, ale nič s nimi nepokazíte ani pri návšteve obľúbeného Apres Ski baru na horách. Z farieb vyskúšajte už spomínané metalické odlesky, dodajú aj tomu najobyčajnejšiemu zimnému outfitu prívlastok „chic“. Nosiť ich môžete k lyžiarskej výstroji, ale aj do mesta k džínsom a teddy kabátiku. Sú pohodlné, mäkké a hrejivé. Skrátka dokonalé spojenie funkčnosti a štýlu.

Snehule Kate Gray, Humanic

Snehule Ara

Snehule Polaris

Aj sneh si žiada doplnky!

V neposlednom rade nezabúdajte,  že nové topánky si poväčšine žiadajú aj nové doplnky

Teda k topánkam jednoznačne treba aj novú kabelku. K športovejším modelom sú ideálne rôzne crossbody kabelky, ktoré oceníte aj na cestách. To isté platí aj o priestrannejších taškách na rameno, kde zbalíte nielen všetko potrebné na svah, ale aj na dlhšiu cestu autom. V kabelkových trendoch stavte rovnako ako pri topánkach na odlesky zlatej a striebornej.

V zime sú to tiež rôzne rukavice, šály, čelenky a čiapky, ktoré ozvláštnia každý outfit avšak vás zároveň dostatočne zahrejú. Čelenky sú novým hitom, určite ich vyskúšajte či máte dlhšie, alebo kratšie vlasy. K tomu si dolaďte kožušinové palčiaky a určite budete neprehliadnuteľná.

A ak sa tak skoro nechystáte na hory, nezúfajte.  Určite svoje nové topánky, kabelku a doplnky budete môcť prevetrať aj na vianočných trhoch.

 

Kabelka Kate Gray

Taška Kate Gray, Humanic

Rukavice Pat Calvin, Humanic

Rukavice Kate Gray, Humanic

Čelenka, Lazzarini

 

Čiapka Pat Calvin

 

Všetky produkty nájete na www.humanic.net/sk

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.