Letná oslava: Viete čo si obuť?

S teplejším počasím prichádza aj čas letných osláv a slávností. Či už sú to promócie, svadby, maturity, okrúhle výročia alebo narodeniny, s príchodom leta nás istotne bude čakať aspoň jedna slávnostná spoločenská udalosť. A hoc aj možno už máme vybraté šaty, často krát si lámeme hlavu nad tým čo si k čomu obuť, poprípade ako zladiť kabelku.

Nasledujúce riadky vám prezradia nielen aké topánky sú vhodné k akým šatám, ale tiež kde ich kúpiť.

 

Casual

Ak vás čaká oslava, ktorá patrí do kategórie casual, znamená to, že môžete zvoliť aj outfit, ktorý je ležérnejší. Napríklad zaujímavé nohavice a k tomu len jednoduché biele tričko. Šmrnc celému stylingu dodáte práve topánkami. Tie môžu byť jednofarebné a jemné. Môžu mať zaujímavý prvok, napríklad v metalických odleskoch. Slávnostný punc im dodá práve podpätok, ten by nemal v prípade že na oslavu zvolíte nohavicový kostým jednoznačne chýbať.


Farebné k farebným

Farebné sandále a lodičky k letu bezpochyby patria. Tento rok sa dokonca kombinujú s farebnými šatami. V kurze sú výrazné farby a hravé neónky. Outfit bude zaujímavý ak sa budete držať pravidla maximálne troch farieb (kabelka, šaty, topánky). Skúste napríklad kombináciu košeľových šiat a výrazných sandálov na podpätku.

Našuchovacie

Našuchovacie lodičky, alebo šľapky na podpätku sú sezónnym hitom. Vyzerajú výborne ku kostýmom, dlhým aj krátkym šatám. Sú tiež výbornou voľbou k áčkovým sukniam, ktoré toto leto doplňte o jednoduchú bielu košeľu. Módne stylistky tiež odporúčajú kombináciu dlhej vzorovanej sukne, jednofarebného topu a našuchovacích sandálov na podpätku.

Na platforme

Dobrou správou pre všetky nízke ženy je, že trendy do módy vo veľkom prinavrátili sandále na platforme! Ideálne zlaté a telové, tie totiž opticky predĺžia vaše nohy. Ak si k nim oblečiete dlhé saténové nohavice budete zaručene vyzerať ako dlhonohá gazela. Sú tiež výborné k rozšíreným nohaviciam!

Na zaväzovanie

Vedeli ste, že sandále na zaväzovanie robia krásne nohy? Nemusíte si ich dokonca zaviazať privysoko, naopak stačí okolo členka. Dávajte tiež pozor aby zbytočne nestláčali nohu. Tento typ topánok je ideálny k šatám a šortkovým kostýmom, ktoré túto sezónu zažívajú veľký návrat. Vyzerajú tiež výborne k oversize sakám, ktoré sa aktuálne nosia ako šaty.

 

 

 

A akú kabelku?

Asi mnohé z váš už vedia že kabelka nemusí (dokonca by nemala) kopírovať farbu topánok. Topánky a kabelka nemusia byť identickej farby, kabelka by však mala obsahovať farbu, ktorá sa už niekde v outfite objavuje aby doňho zapadla ako dokonalá skladačka. Teda ak napríklad vzor na vašich slávnostných nohaviciach obsahuje cukríkovú ružovú, môže byť takej farby aj kabelka hoci ste sa rozhodla pre biele topánky. Alebo ak máte zelenú blúzku a biele nohavice, kabelka môže byť biela a topánky pokojne ružové.

 

Všetky produkty v článku sú značky Kate Gray a kúpite ich v predajniach Humanic a na www.humanic.net/sk

 

 

Ilustračné fotografie: pinterest.com

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.