Jarné topánkové farbičky. Viete ktoré sa nosia a kde nájdete tie NAJ modely?

S teplejším počasím to priam láka schovať hrubé, ťažkopádne a vysoké topánky a siahnuť po niečom ľahšom a farebnejšom. V kurze sú neónové farby topánok aj kabeliek, ktoré dokonale skombinujete s jednoduchšími pracovnými outfitmi, štýlovými kombináciami na voľný čas, ale tiež slávnostnejšími stylingami na špeciálne príležitosti. A po štýl a kvalitu ani nemusíte chodiť ďaleko.

Dobrá rada na začiatok

Čo sa týka topánok v prvom rade (aj pri sezónnych trendoch) stavte na pohodlnosť. Kvalitná topánka vás nebude omínať ani keď sa rozhodnete obuť si ju na bosú nohu. Nedávno ma pri obiehaní obchodov zaujala krásna a svieža kolekcia značky Kate Gray, ktorú nájdete v predajniach Humanic. Kolekcia je trendy, veľmi kvalitná a cenovo dostupná. A tu je zopár inšpirácii na stylingy s topánkami a kabelkami práve z najnovšej kolekcie Kate Gray.

Farebné tenisky so sukňami a šatami

Milé dámy tento trend je túto jar zaradený medzi „horúce“! To znamená určite ho vyskúšajte! Farebné tenisky sa nebojte kombinovať aj so šatami, ktoré ste doteraz považovali za lodičkové. Noste ich ku saténovým, šifónovým aj ľanovým sukniam. Pokojne si ich oblečte do práce k čierno bielym šatám a džínsovej bunde. Môžete kombinovať farebné tenisky a jednofarebným outfitom, ale tiež farebné tenisky s farebným outfitom.


A viete čo? Pokojne si do farebných tenisiek, alebo mokasín obujte biele ponožky!

 

Masívne mokasíny

Mokasíny zažívajú posledné sezóny veľký návrat. Na scénu sa dostávajú najmä masívnejšie a objemnejšie modely, ktorých sa vôbec nemusíte báť. Vyzerajú výborne so skrátenými úzkymi nohavicami, ale aj džínsami a sakom. Masívne mokasíny štýlovo nahradia elegantné topánky a sú ideálnou letnou voľbou do práce, ale pokojne aj na nedeľný obed s rodinou.

Nízky podpätok na dokonalý prvý dojem

Necítite sa komfortne vo vysokých podpätkoch a predsa hľadáte topánky v ktorých by ste pôsobili ako dáma? Kolekcia Kate Gray túto dilemu vyriešila a jej dizajnéri vytvorili nesmierne elegantný a najmä asi ten najpohodlnejší podpätok. Hrubší a nízky štvorcový podpätok patrí do kategórie retro inšpirácii. Prekvapí vás svojou pohodlnosťou ale tiež tým, že sa vďaka nemu budete cítiť ako dokonalá dáma aj v tých najnepohodlnejších situáciach. Obujte si ich k sukňovému kostýmu alá Chanel a doplňte o farebnú kabelku. Budete prekvapená koľko očí sa za vami počas dňa otočí.

Našuchnite

Šľapky alebo našuchovačky k letnej sezóne bezpochyby patria. Okrem tých klasických plážových však túto sezónu ožíva trend takzvaných našuchovačiek. Tieto šľapky na hrubšom podpätku krásne zladíte s nohavicovým kostýmom ale tiež skrátenými nohavicami a tričkom. Ich farebnosť krásne pozdvihne aj ten najjednoduchší outfit. V kombinácii s farebnou kabelkou môžete mať na sebe aj úplne základné biele tričko a nohavice a stále budete jedinečná.

 

Aké farby sú IN?

Na záver článku si dajme ešte takú malú farebnú rekapituláciu. Škála sezónnych neónových odtieňov pozostáva z týchto troch hlavných farieb.

 

  1. Pink (ružová)

  2. Sky Blue (oblakovo modrá)

  3. Lime (limetková)

 

 

Farbičky sú svieže a krásne vyniknú na bledých odtieňoch krémovej, bielej, šedej a béžovej. Sú skvelo kombinovateľné aj s denimom. Z jednoduchého džínsového outfitu doslova vyčarujú streetstylvý kúsok.

 

Ich výhodou je, že sa dajú krásne kombinovať aj navzájom. Preto ak si trúfate pokojne stavte na limetkové mokasíny a oblakovo modrú kabelku. Alebo limetkovú kabelku a ružové našuchovačky😉

Všetky modely topánok a kabeliek nájdete v predajniach Humanic po celom Slovensku a na www.humanic.net/sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.