Znovu si predstavte svoju pleť: Vaša personalizovaná rutina v skincare starostlivosti s GESKE

GESKE German Beauty Tech je nová inovatívna značka kozmetických technológií, ktorá vám umožňuje využiť výhody personalizovanej starostlivosti o pleť s podporou AI za prijateľnú cenu.

Po uvedení značky na trh v decembri 2023 by vám spoločnosť GESKE rada predstavila dve zo svojich inteligentných masiek spomedzi širokého portfólia produktov s viac ako 250 zariadeniami, z ktorých 150 využíva inovatívne technológie. Inteligentné masky boli navrhnuté tak, aby urýchlili a zlepšili aplikáciu a absorciu masky pre dokonale nabitú domácu starostlivosť o pleť.

Multifunkčné zariadenia GESKE poskytujú užívateľom holistický prístup ku kráse, ktorý im dovoľuje začleniť do svojej domácej rutiny špičkové profesionálne salónne technológie. Všetky prístroje GESKE boli vyvinuté, testované a schválené dermatológmi.

Pre optimálne výsledky GESKE odporúča používať ich multifunkčné inteligentné masky v spojení s jednou z ich 26 masiek na tvár.

Sonic Warm & Cool Mask | 9 v 1 (59,95 Eur)

Toto všestranné zariadenie nanovo definuje vašu každodennú skincare rutinu s úplne novou úrovňou účinnosti. Sonic Warm & Cool Mask | 9v1 kombinuje viaceré kozmetické technológie vrátane pulzácie SmartSonic a  svetelnej LED technológie Full-Spectrum LED.

Vyživujúce pleťové masky je teraz možné hĺbkovo aplikovať do pleti len za dve minúty – bez čakania a predsa môže pokožka lepšie absorbovať účinné látky.

Póry sa otvárajú pomocou zahrievania kovového povrchu, zatiaľ čo pokožka je masírovaná jedným z dvanástich masážnych rytmov. Po 90 sekundách jednoducho aktivujte funkciu chladenia zariadenia, ktoré uzatvára póry a uzamyká aktívne zložky v pokožke. Vďaka cielenému dizajnu pre oblasť očí a nosa, si môžete byť istí, že každému miestu vašej tváre venujete pozornosť, ktorú si zaslúži.

Výsledkom je žiarivá a hydratovaná pleť so zdravým leskom.

Sonic Warm & Cool Mask | 8 v 1 (79,95 Eur)

Spolupráca medzi GESKE a Hello Kitty prehodnocuje starostlivosť o pleť – so super roztomilým dotykom! S Hello Kitty Sonic Warm & Cool Mask | 8 v 1, vaša obľúbená pleťová maska môže byť aplikovaná len za dve minúty. Hlboké zahrievanie Deep Warming pre otvorenie pórov a Full-Facial Hyper Infusion technológie zaisťujú, že produkty starostlivosti o pleť môžu preniknúť hlboko do pokožky.Cryo Deep Cooling revitalizujúca technológia tiež zjemňuje póry, zatiaľ čo High-Efficiency Depuffing System znižuje opuchy a dodáva pokožke svieži vzhľad. Zariadenie tiež obsahuje Full-Spectrum LED technológiu a SmartSonic Pulsations pre dokonalé čistenie, hydratáciu a rozžiarenú pleť.

Doplnkové masky na tvár

26 doplnkových tvárových masiek (vrátane tvárových masiek Hello Kitty a rovnomenných masiek) pracujte s vybranou inteligentnou maskou, aby ste obnovili prirodzenú žiarivosť pleti pomocou výživných hydratačných látok. Užite si revolučné ceny za každé použitie a ušetrite viac ako 95 % plastov v porovnaní s balením masiek na jedno použitie, čo má pozitívny vplyv na vaše financie aj životné prostredie.

Aplikácia GESKE German Beauty Tech App

Všetky zariadenia GESKE je možné používať spolu s oceňovanou aplikáciou GESKE German Beauty Tech App.

Aplikácia využíva AI umelú inteligenciu na analýzu pokožky a určenie potenciálnych oblastí pre optimalizáciu. Aplikácia bezproblémovo spája technológiu a potreby používateľov vytvárať personalizované rutiny a odporúča produkty pre jedinečné potreby každého používateľa. Na veľtrhu CES, ktorý je najväčším na svete, technologickom veľtrhu bola aplikácia GESKE German Beauty Tech App ocenená cenou za inováciu CES.

Na každé zariadenie v portfóliu GESKE sa vzťahuje 15-ročná záruka výrobcu ako doplnková služba k štandardnej miestnej záruke na produkt.

Viac informácií o GESKE nájdete na www.geske.com/

Zdroj foto: GESKE

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.