Valentín v znamení štýlu, alebo ako byť na sviatok zamilovaných trendy!

Valentín sa v poslednej dobe stáva čoraz viac obľúbeným sviatkom aj v našich zemepisných šírkach. Páry si v tento deň vyznávajú lásku, ženy dostávajú kvety, partneri chodia na romantické večere. A ženy chcú byť krásne a príťažlivé. A preto začali módne značky vymýšľať rôzne Valentínske kolekcie.

 

Be my Valentine

Valentínska kolekcia od značky Sugarbird je hravá, sexi, štýlová a vyrobená z tých najkvalitnejších materiálov. Kolekciu definuje najmä rúžová farba, nájdete tu však aj celo- čierne modely. Okrem šiat obsahuje sukne, topy, body, aj saká. Na niektorých modeloch nájdete srdiečka, na niektorých zaujímavé potlače. Môžete si vybrať aj sexi krajkové body, alebo babydoll, ktoré sú však vhodnejšie na večerné chvíle doma. Kolekcia je veľmi štýlová a nositeľná aj mimo sviatku zamilovaných. Plusom sú tiež veľmi kvalitné materiály, ktoré sú pre značku Sugarbird charakteristické.

Body

Dominantným prvkom Valentínskej kolekcie sú topy v štýle body. Nájdete tu modely bez rukávu, s krátkym aj dlhým rukávom. Body majú tú výhodu, že krásne vytvarujú postavu a nosiť ich môžete so sukňami aj nohavicami. Tie z Valentínskej kolekcie Sugarbird majú výraznú potlač a sú buď v rúžových, alebo čiernych tónoch. V prípade dlho rukávových body ku krku sa kúsok nebojte doplniť aj o výrazný šperk ako napríklad perlový náhrdelník. Dodá večernej príležitosti nevídaný šmrnc.

Body Andora, Sugarbird.com

Body Halina, Sugarbird.com

Body Philo

Body Borka

Šaty a sukne

Ďalším prvkom kolekcie venovanej sviatku zamilovaných sú šaty a sukne. Šaty v rúžových farbách s výrazným vzorom patria odvážnym ženám, ktoré sa neboja vynikať z davu. V kolekcii nájdete aj jeden veľmi zaujímavý celočierny model, ktorý ma všité rukávy. Šaty s názvom Meduzna vzdávajú poctu medúze. Sú dlhé, jednoduché avšak vďaka spomínaným rukávom nesmierne nápadité. Okrem šiat obsahuje kolekcia aj body s názvom Marna, ktoré vyzerá výborne so širokými čiernymi nohavicami.

Šaty Vunala, Sugarbird.com

Šaty Rina, Sugarbird.com

Šaty Itto. Sugarbird.com

Šaty Meduzna, Sugarbird.com

Body Marna, Sugarbird.com

Okrem šiat nájdete vo Valentínskej kolekcii aj úzke puzdrové sukne, ktoré môžete kombinovať s body a tiež sakom v tom istom vzore. Všetko v rúžovom aj čiernom prevedení.

Sukňa Omnio, Sugarbird.com

Sako Bertilla, Sugarbird.com

Valentínsku kolekciu, ktorá je určená nielen na Valentína kúpite na www.sugarbird.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.