Last minute: Darček ku Dňu matiek

Je pokojné sobotné ráno, pripravujete raňajky, čaká vás nákup a varenie rodinného obeda. Na mysli máte nekonečný to do list, na ktorom zrazu zabliká “Deň matiek”… Nebojte sa, nenastal čas na paniku. Poradíme a pomôžeme. Tu sú 3 tipy na darčeky, ktorými zaručene potešíte aj vašu maminu.

Šperky

Ak mama dostane od svojho dieťaťa šperk, je to nádherné gesto. Je to slovíčko “ďakujem” skryté v jedinečnom kúsku vyberanom s láskou. Ak takýto kúsok ešte len hľadáte, odporúčame vám pozrieť sa na špeciálnu kolekciu “Mama” od značky TOUS, nájdete v nej nádherné kúsky v rôznych prevedeniach, ktoré nielen potešia, ale aj prekvapia.

Náhrdelníky “Mama” – TOUS

Kozmetika

Luxusná kozmetika, ktorú by si mamina sama nekúpila jej určite urobí radosť. Možno jej práve došiel jej obľúbený krém, no možno nájdete niečo unikátnejšie. My vám odporúčame skvelú kozmetiku z BeautySecret (alebo darčekovú poukážku na nákup, aby  si mamina vybrala podľa seba).

Omorovicza Discovery Set

Kvety

Krásna kytica alebo moderný flower box potešia ženu vždy. Určite má aj vaša mama obľúbený druh kvetín, navyše je zrovna sezóna náherných pivónií, čo vám výber výrazne uľahčí :).

Zdroj foto: pexels.com, tous.com, beautysecret.sk, instagram.com/bannyall,

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.