Tipy na vianočné darčeky od Dedoles?

Najkrajšie sviatky roka máme na dosah ruky. Ak ste mali až doteraz plné ruky práce a hlavu plnú povinností, nechajte si poradiť vianočné darčeky, vďaka ktorým zaručene potešíte veľkých aj malých milovníkov veselých a zároveň praktických produktov.

Kúzlo Vianoc tak získa vďaka Dedoles úplne nový rozmer 🙂

 

 

Pletené doplnky na chladné dni

Počas zimných mesiacov krajinu ovládne inovať a teploty klesajú pod bod mrazu. Často sa musíme poriadne zababušiť, aby sa chlad nedostal až pod kožu. Prekvapte svojich blízkych teplými, pletenými doplnkami, ktoré potešia všetkých členov rodiny a zabezpečia im príjemné a mäkké teplo. Tradičné vianočné a zimné motívy sú dostupné na teplých ponožkách, šáloch, čelenkách, rukaviciachčiapkach. Všetky dospelácke produkty nájdete aj v mini verzii pre vaše ratolesti. Výber motívov a farebných kombinácií je nekonečný. Už si iba zvoliť ten správny a tešiť sa z rozžiarených očí a úsmevov od ucha k uchu, ktorými ťa potešia tvoji milovaní.

Dedoles papuče pre pohodlie vašich nôh

K príjemnému vianočnému domovu patrí aj pohodlná obuv. Vďaka Dedoles papučiam sa budete doma cítiť nielen komfortne, ale vyčarujú ti aj veselú náladu. Stačí si vybrať svoj obľúbený motív a môžete šíriť hravosť všade, kam v nich vkročíte. Na svoje si prídu nielen dospelí, ale aj detičky s veľkosťou nohy od 20 do 35. Detské papučky si môžu vybrať so svojimi obľúbenými dizajnmi. Pohodlné nosenie pre všetkých členov rodiny, zabezpečí mäkká pamäťová pena a teplo zase príjemná podšívka.

Štýlové kardigány pre všetky šik ženy

Chcete potešiť pod vianočným stromčekom svoju maminu, svokru alebo kamarátku? Dlhý bavlneno-akrylový kardigán siahajúci až pod kolená je tým pravým prekvapením, ktorý poteší, aj zahreje. Pohodlné nosenie zaručí aj zúžený strih v oblasti zápästí. Veľkosti XS/S, M/L alebo XL/XXL sú určené pre dámy každej postavy. Štýlové farebné kombinácie si zamiluje každá fashionistka. Praktický kardigán si môžete navyše zladiť s ďalšími kúskami, akými sú šál, čiapka, rukavice či čelenka.

Vianočný „ugly“ sveter pre veselú náladu

Zima a všetky radovánky s ňou súvisiace sú tu. Obrňte sa proti chladným mesiacom vďaka mäkkým, pleteným svetrom Dedoles s typickými vianočnými motívmi. Vyčarujú úsmev na každej tvári a zahrejú, aj keď teploty klesnú pod bod mrazu. Bavlna a akryl zabezpečia okrem tepla aj príjemný pocit na pokožke. Unisex strih poteší všetkých mužov aj ženy, ktorí nedajú dopustiť na zasnežené kopce a trblietajúce sa svetielka na vianočnom stromčeku. Vďaka veľkosti od S po 2XL sa môžete zladiť aj so svojom polovičkou a rozsievať dobrú náladu všade, kam v nich vkročíte. Pre malých milovníkov Vianoc nechýbajú ani detské verzie svetrov, ktoré potešia rozkošnými dizajnmi aj svojou hebkosťou.

Darčekové krabičky s prekvapením

Aj vy sa trápite pri vymýšľaní originálneho vianočného balenia? Prázdne aj naplnené darčekové krabičky Dedoles vám uľahčia nakupovanie. Môžete si vybrať z viacerých vianočných motívov a zvoliť si dokonca aj tvar krabičky. V portfóliu nájdete oválne, hranaté a dokonca aj pyramídové kúsky. To, akými zábavnými radosťami ich naplníte, je už iba na vás. Na výber máte množstvo veselých ponožiek, z ktorých je každá iná, no spolu tvoria dokonalý pár či veselú spodnú bielizeň. Pre tých, ktorí nemajú čas vyberať dokonca ani dizajn, sú pripravené aj krabičky naplnené ponožkami, boxerkami, trenkami a nohavičkami so zimnou tematikou.

Dedoles darček na poslednú chvíľu? Darčeková poukážka ťa zachráni!

Lámete si hlavu nad dokonalým motívom veselých vecičiek a neviete sa rozhodnúť, ktorý je ten správny? Máme pre vás jednoduché a veľmi praktické riešenie – Elektronickú darčekovú poukážku Dedoles! Môžete ju využiť ako dokonalý darček pod vianočný stromček. Elektronickú darčekovú poukážku je možné blízkym zaobstarať v predvolenej sume 25€, 50€, 75€ alebo 100€. Poukážka sa odosiela iba v elektronickej forme a obdržíte ju vo svojej e-mailovej schránke spolu s kódom na online nákup. Veselá poukážka platí na jeden online nákup a nie je možné ju rozdeliť medzi viaceré objednávky. A to najlepšie si v Dedoles nechali nakoniec! Elektronická poukážka na nákup je aktívna do konca nasledujúceho kalendárneho roka, takže času na výber veselých vecičiek bude viac než dosť. Veselé nakupovanie! 🙂

Viac veselých nápadov nájdete na www.dedoles.sk
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.