Deň matiek – obdarujte vašu mamu štýlovým darčekom!

Blíži sa druhá májová nedeľa a spolu s ňou prichádza výnimočný sviatok všetkých mamičiek.  Dajte svojej mamine najavo, že si ju vážite a užite si tento deň  spolu s ňou. Pripravili sme si pre vás zopár tipov a inšpirácií na darčeky, ktorými môžete svoju maminku potešiť.

 

Každá žena má rada príjemné a luxusné vône. No taktiež má každá inú povahu a temperament, čo zohráva významnú úlohu aj pri tom, akú vôňu obľubuje najviac.  Pri výbere voňavého darčeka dbajte o to, aby ste vybrali taký, ktorý najviac vystihuje obdarovanú osobu. Okrem parfému sú originálnym darčekom porcelánové difuzéry aj  luxusné sviečky. Navyše sú dizajnovo prepracované a sú nielen výborným darčekom ale aj praktickým a elegantným bytovým doplnkom.

Yankeevone.sk , sviečka WoodWick

 

Ak máte maminu, ktorá má vlastný štýl a má rada pekné veci máte vyhrané. Ako darček k sviatku jej môžete darovať krásny, ženský šperk alebo módny doplnok v podobe kabelky či šatky. Pri výbere dbajte na kvalitu materiálov a preferencie farieb.
Každá dcéra predsa pozná svoju maminu najlepšie takže sa určite nemusíte báť, že vyberiete zle.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                Kara                                                                             Cellbes
Pietro Filipi
MANGO - NÁHRDELNÍK FENIX 19,99 EUR

answear.sk, Mango

Kozmetický balíček spraví radosť snáď každej žene. Či už sú to produkty na líčenie,  relax či starostlivosť o pleť, vhodným balíčkom nešliapnete vedľa. Každá mama si zaslúži vytúžený oddych. Vyskúšajte napríklad upokojujúcu soľ do kúpeľa, luxusný hydratačný telový olej alebo kvalitnú dekoratívnu kozmetiku.

beautysecret.sk

krásnym darčekom je aj prírodná dekoratívna kozmetika ZUII ktorú nájdete na biorganica.cz

Ziaja
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.