Deň matiek: Sprievodca darčekov, ktorý nájde darček pre radosť každej mamičky

Blíži sa Deň matiek a my si dávame predsavzatie, že tento rok prekvapíme našu mamu niečim naozaj výnimočným, pretože si to zaslúži. Síce je jasné, že ju potešia aj kvety a čokoláda, ktoré zoženieme na poslednú chvíľu len preto, že sú od nás, ale tento rok je stále čas prísť so špeciálnym prekvapením, ktoré jej dá na javo, že si ju veľmi vážime. Práve pre túto príležitosť švédska beauty-tech značka FOREO zostavila zoznam nápaditých darčekov.

Slová vďaky 

Kedy vašej mame niekto zložil báseň? Pravdepodobne už veľmi dávno, aj keď si materstvo zaslúži jemné slová. Ak nie ste typ na písanie, stále existuje nádej, pretože mnohí podnikatelia s umeleckým duchom ponúkajú personalizované básne, dokonca aj v peknej, zarámovanej podobe. Srdce vašej mamy z vlastnej básne, šitej na mieru pre tento špeciálny deň, zaplesá. 

Splnený sen

Každá mama má nejaký tajný, dlho nesplnený sen. Och, keby som len mohla… Tak začínajú vety, ktoré končia snami. Mnohé zo zasnívaných myšlienok vašej mamičky sa však neuskutočnili. Tajomstvo je v pýtaní sa a počúvaní, aby ste mohli zistiť, aký je skrytý sen tej vašej. Kurz baletu, kurz šitia, nová jazyková znalosť, súkromná hodina maľovania? Už to, že sa nepotrebuje rozlúčiť so svojimi snami je dokonalým darom, no ak sa nejaký z nich splní, je to naozaj cenné.

Vzácny čas pre seba 

Čas len a len pre seba je dôležitý každý deň a to po celý rok. Matky majú tendenciu stavať sa na posledné miesto, ale nedovoľte jej to urobiť na Deň matiek! Darujte jej skvelý čas na starostlivosť o seba. Našim odporúčaním sú darčeky ku Dňu matiek od FOREO. Od mikroprúdového zariadenia BEAR až po zariadenie na čistenie tváre 3 v 1 – všetko za veľmi špeciálne ceny. Premeňte kúpeľňu vašej mamičky na spa a kozmetický salón! Okamžitý úsmev bude zaručený, keď vstúpi do miestnosti. 

Potešte príjemnou zmenou

Darujte ku Dňu matiek darček, ktorý naozaj niečo zmení. Vážne, ktorá mama by neocenila vymaľovanie spálne, prerobenie kúpeľne či kuchyne, alebo vybudovanie šatníka na mieru len pre ňu? Každá matka má “okolo domu” dlhý zoznam malých vecí, ktorý sa každým rokom predlžuje. Prečo jej nedať možnosť odškrtnúť si nejaké položky zo svojho zoznamu? Bude veľmi vďačná.

Vyrazte za spoločnými dobrodružstvami

Cestovné obmedzenia pomaličky miznú a to znamená jediné – je čas vyraziť za dobrodružstvom! Zoberte vašu mamičku spoznávať Slovensko alebo ju zoberte objavovať krásy Európy počas predĺženého víkendu. Odporúčame prezradiť jej kam idete až keď budete na letisku, o to väčšia radosť príde následne. 

Pretože mamičky si to zaslúžia, FOREO si pre tento špeciálny deň pripravilo výnimočnú ponuku. Do 8.5. nakúpite obľúbené zariadenia LUNA 3, LUNA 3 plus, BEAR a UFO 2 s -25% zľavou na notino.sk 

Zdroj foto: FOREO

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.