Exkluzívna spolupráca: Alex Rivière x Westwing Collection!

Už dnes, 26. apríla bude mať na Westwing.sk premiéru prvá kolekcia od Westwing vytvorená v spolupráci s internetovo známou tvorkyňou Alex Rivière. V tejto exkluzívnej, limitovanej kolekcii nájdete až 26 noviniek v kategóriách nábytku, osvetlenia, textilu a doplnkov!

Táto veľmi vzrušujúca VIP spolupráca predstavuje úplne novú kategóriu Westwing Collection. Jej autorom nie je nikto iný ako svetoznáma a celosvetovo oceňovaná internetová tvorkyňa, podnikateľka a kreatívna riaditeľka zo Španielska: Alex Rivière. Kúsky z tejto kolekcie boli vytvorené dizajnérskym tímom Westwing na základe nápadov a inšpirácie Alex Rivière a budú dlhodobo súčasťou stáleho sortimentu Westwing Collection.

 

Pri tvorbe produktov z tejto kolekcie sme sa zamerali na prírodné farby, ako je sivobiela a béžová, vďaka čomu budú produkty skvele ladiť s rôznymi štýlmi interiéru. Túto farebnú schému sme zladili aj s prírodnými materiálmi ako mangové drevo, ľan, travertín a béžový mramor. Takto sa dajú všetky prvky jednoducho navzájom kombinovať a vytvárať tak príjemnú atmosféru.

 

Alexandra Tobler, kreatívna riaditeľka Westwing Collection:

„Pre našu prvú spoluprácu s internetovým tvorcom bolo pre nás dôležité vytvoriť niečo rafinované a aktuálne. Osobný štýl Alex Rivière je šik, klasický a veľmi jednoduchý, no zároveň vždy trendový – čo sa perfektne hodí ku Westwing Collection. Spolu s Alex sme vytvorili pestrú škálu produktov, od nášho jedinečného kresla Solomon až po odolné travertínové lampy a organicky tvarované vázy, aby si každý našiel niečo, čo sa mu hodí. Kolekcia Alex Rivière x Westwing Collection spája súčasné trendy a eleganciu – a nemôžeme byť viac nadšení, keď vidíme všetky tieto krásne prvky v rôznych domácnostiach“.

 

 

Alex Rivière, španielska podnikateľka a kreatívna riaditeľka:

„Pri spolupráci s dizajnérskym tímom Westwing Collection sme sa rozhodli použiť mnoho prírodných materiálov, ako je travertín, vlna, drevo a keramika. Celé to pôsobí organicky a nadčasovo. Každý prvok kolekcie bol navrhnutý s ohľadom na odolnosť. Vďaka mojej vášni pre pokojnú estetiku sú produkty univerzálne a predstavujú dokonalý základ pre váš domov. Paleta farieb je veľmi jemná a kolekcia prináša závan sviežosti. Som na to veľmi hrdá, pretože je to vôbec prvá spolupráca s Westwing Design a skutočne vystihuje podstatu mojej osobnej estetiky“.

Kolekcia Alex Rivière x Westwing Collection bude dostupná na Westwing.sk 26. apríla 2022. V ďalšom kroku budú produkty z tohto radu dostupné aj na WestwingNow.sk.

Galéria/Zdroj: Alex Riviere x Westwing Collection, © Phil Blandow for Westwing
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.