Vráťte ženskosť do svojho šatníka. Ako na to?

Športové a pánske prvky sa do ženských šatníkov vkradli už dávno. Čo tak vrátiť sa k jemnej a nežnej elegancii? Vráťte do vášho šatníka ženské prvky. Poradíme vám ako na to, aby nepôsobili usadlo, ale moderne a štýlovo.

Noste šaty

To je najjednoduchší, no zároveň najefektívnejší spôsob, ako ukázať vašu pôvabnú stránku. Šaty sa výborne kombinujú a s prichádzajúcimi jarnými kolekciami sa výborne aj vyberajú!

Šaty – Twinset Bratislava

Dajte šancu podpätkom

Rozumieme, nie sú na každý deň a možno ani nie pre každého. Keď ale zatúžite po vyslovene ženskom elemente, podpätky sú veľmi dobrou voľbou. Hodia sa takmer ku všetkému a tak sa nemusíte báť experimentovať s ich stylingom. Rovnako sa nemusíte báť ani prezúvania a skúšania rôznych výšok. Určite nájdete tú ideálnu pre vás a možno ňou bude zrovna trendy nízky kitten heel.

Šaty a topánky – Twinset Bratislava

Stavte na výrazné šperky

Ženy šperky milujú, na tom sa pravdepodobne zhodneme. Priznajme si, na každodenné nosenie ale skôr zvykneme siahnuť po tých menších a nenápadnejších. Skúste to raz naopak. Dolaďte jednoduchý outfit výrazným dizajnérskym kúskom a zaujmite svojou krásou.

Prsteň a náušnice – Swarovski z Moloko

Zdroj foto: twinsetbratislava.sk, moloko.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.