GdanSkin: Krása a hydratácia od značky Ziaja

Ziaja, obľúbená značka kozmetiky, predstavuje nový hydratačný rad GdanSkin. Spája starostlivosť, sviežosť a eleganciu, pričom jeho jedinečná vôňa je inšpirovaná prímorskou prírodou a vegetáciou skalnatého pobrežia.

Prečo je dôležitá hydratácia? 

Voda má veľký význam pre pokožku. V jej hlbších vrstvách sa nachádza 50-70% vody. Čím je bližšie k vonkajším vrstvám epidermis, tým úroveň vody klesá z dôvodu prirodzeného procesu odparovania. V posledných vrstvách epidermis je jej už len okolo 13%. Dokonca aj mierny nedostatok vody v pokožke môže spôsobiť narušenie jej správnej hydratácie. Suchá a/alebo dehydrovaná pokožka je málo pružná, drsná, náchylná k podráždeniam a tvorbe vrások. Často je to spojené aj s nepríjemným pocitom napätia a diskomfortu.

Optimálna hydratácia pokožky závisí od poskytovania pokožke zložiek, ktoré viažu vodu, posilňujú jej ochranné funkcie a tiež na účinnom zadržiavaní vody v epidermis.

Vychytávky z radu GdanSkin

Hydratačný parfumovaný sprej na tvár a telo

Hydratačný sprej v sebe spája starostlivosť, sviežosť a eleganciu. Založený na hydratačném účinku slamienky pobrežnej, jablčníka obyčajného a biofermentov zinku, kremíka, horčíka, medi a železa. Parfumovaný vôňou inšpirovanou morskou prírodou a vegetáciou skalnatého pobrežia. Sprej hydratuje a tonizuje epidermis, dokonale osviežuje a dodáva pleti energiu, zanecháva na pokožke elegantnú vôňu. Je ideálny na letné dni, počas opaľovania a po opaľovaní.

Peeling na telo s drvenými mušľami

Peeling vo forme hustej olejovej pasty. Obsahuje prírodné drvené mušle sv.Jakuba. Pôsobenie peelingu založené na hydratačnom účinku základných zložiek.  Parfumovaný vôňou morskou prírodou a vegetáciou skalnatého pobrežia. Peeling účinne olupuje odumreté bunky kože a vyhladzuje ju. Premasťuje, zmäkčuje a zlepšuje pružnosť pokožky. Je vhodný ako domáca spa starostlivosť, zanecháva pokožku voňavú a ošetrenú.

Olej na umývanie tváre s morskými riasami

Jemný olej na odstraňovanie make-upu a čistenie pleti. Založený na zmäkčujúcich látkach schopných odstrániť make-up a nečistoty. Obsahuje riasu Laminaria ochroleuca s upokojujúcim, ochranným a hydratačným účinkom. Prípravok je neparfumovaný, jeho vôňa zodpovedá použitým emolientom. Olej jemne čistí pokožku tváre a odstraňuje líčenie, účinne odstraňuje tekutý make-up, nenarušuje lipidovú bariéru epidermis, zanecháva pocit hladkej a hydratovanej pleti.


Zdroj foto: e-ziaja.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.