Oslávte MDŽ poriadnymi nákupmi

Ako väčšina žien aj ja mám celkom rada sviatky venované ženám. Valentín je o láske, deň matiek je zase venovaný mamám, ale je to práve medzinárodný deň žien ,ktorý je o nás všetkých ženách. A namiesto toho aby sme čakali na to, že nám ho spríjemní nejaký muž, mali by sme ho osláviť poriadne a pokojne aj samé. A ako inak ako štýlovými nákupmi. A čo sa na MDŽ nakupovať oplatí prezrádza nasledujúci článok.

Z pohodlia domova

Ja osobne nedám dopustiť na nákupy z pohodlia domova. Nemusím sa pracne vyzliekať v preplnených predajniach, ale veci si môžem vkľude vyskúšať pred vlastným zrkadlom. Navyše mám rovno k dispozícii celý obsah svojej skrine teda nemusím v obchode zbytočne tápať čo s čím nosiť. Ďaľšou výhodou online nakupovania je, že ak mi vec nesedí jednoducho ju vrátim. Preferujem však také e-shopy ktoré okrem rýchleho dodania tiež ponúkajú službu jednoduchého vrátenia tovaru. Presne pre toto som si obľúbila e-shop Answear.sk.

Urobte si radosť na deň žien

Čo mám okrem skvelých služieb na Answear.sk rada sú aj rôzne akcie ktoré online obchod pravidelne ponúka. Preto ma potešila 30% zľava na nákup práve teraz okolo sviatku nás žien. A keďže radosť si sem tam spraviť treba, vybrala som pre vás zopár vychytávok z akčnej „MDŽ ponuky“.

Šaty Silvian Heach

Bunda Tally Weijl

Šaty Vero Moda

Tenisky Karl Lagerfeld

Ruksak Desigual

Lodičky Steve Madden

Mikina Levis

Tenisky Converse, Love The Progress

Kabelka Guess Jeans

Denimové šaty Noisy May

Nohavice Jacqueline de Yong

Mikina Nike Sportswear

Všetky produkty nakúpite aktuálne na Answear.sk s 30% zľavou.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.