Letné šaty ako Marilyn alebo princezná Diana: Inšpirujte sa fashion ikonami minulého storočia

Všetko tu už bolo a móda sa dostala do fázy, kedy ju len recyklujeme. To platí aj v prípade letných šiat, poďme sa teda pri výbere inšpirovať tými najpovolanejšími – módnymi ikonami minulého storočia.

Zvieracie vzory

Zvieracie vzory hlásia návrat a niet sa čomu čudovať, aj tie boli totiž neodmysliteľnou súčasťou deväťdesiatych rokov, ktoré na naše šatníky zaútočili v plnej sile. Tento vzor, keď sa nosí rafinovane, dokáže podčiarknuť sexepíl a rozveseliť šatník každej ženy. Aj princezná Diana mu prišla na chuť – v plážových šatách s leopardím vzorom jej to veľmi pristalo.

Šaty – Haily’s na Answear

Pásiky

Pásikavý vzor je neodmysliteľnou súčasťou leta už niekoľko desaťročí. Že námornícky vzor k letu patrí vedela aj krásna Audrey Hepburn, ktorá si obliekla mini šaty nazbierané pri krku s vodorovnými pásmi. Ak si ale chcete šatami pár kilogramov ubrať, zvoľte šaty so zvislými pásmi, ktoré postavu opticky predĺžia a zúžia.

Šaty – Vila na Answear

Kvety

K letu nepochybne patrí aj vzor farebných kvietkov, ktoré oživia každý outfit. Romantický vzor patril medzi obľúbené aj u divy Sophii Loren. Šaty jej aj vďaka rafinovanému strihu vyzdvihli prednosti, a že ich herečka nemala málo…

Šaty – Answear

Farbičky

Kedy inokedy by sme si mali vyfarbiť šatník ak nie je počas teplých slnečných dní? Ikona 60. rokov minulého storočia si na prechádzku mestom zvolila vzdušné pestrofarebné šaty, v ktorých nejednému okoloidúcemu vyrazila dych.

Šaty – Medicine na Answear

Biela

Nič nepodčiarkne opálenú pokožku tak ako práve biela farba. Biela bola aj obľúbená farba Marilyn Monroe. Niet sa čomu čudovať, Marilyn vo farbe nevinnosti pôsobí rozkošne a sladko.

Šaty – Answear

Zdroj: answear.sk, pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.