Krajšie a výhodnejšie nákupy z pohodlia domova

Poviem vám, nie je nad nakupovanie z pohodlia domácej ibývačky, bez stresov nákupných centier, preplnených predajní a nie vždy ochotných predavačiek. Nákupy si treba v kľude premyslieť, produkty dôkladne obzrieť z každej strany, mať na ne náladu aj čas. Keď si toto navyše môžete vychutnať z pohodlia domova s rôznymi výhodami, nie je o čom. A kde sa aktuálne nakupuje najlepšie prezradí nasledujúci článok.

Pekný vizuál a ľahká navigácia

Aby sa vám v dnešnej dobe online príjemne nakupovalo, podvedome potrebujete nájsť e-shop, ktorý má pekný vizuál. Nosí sa minimalizmus a priehľadná orientácia, teda musíte sa vedieť bez problémov zorientovať a vyhľadať čo potrebujete už po pár minútach na stránke. Tieto výhody ponúka napríklad veľmi obľúbený online obchod Answear.sk. Tento mesiac navyše prichádza s celom vynoveným dizajnom a vyhľadávačmi, ktoré vám dokonca umožnia vyhľadávať produkty nielen podľa názvu, ale tiež farby, či dokonca vzoru. Veľmi praktické tiež je, že informácie o veľkostiach, či farebných prevedeniach jednotlivých produktov, nájdete už pri prvom výpise produktov (teda predtým ako si ich detailne rozkliknete). Oceníte tiež, že produkty sú nafotené na modelkách a niektoré (hlavne tie s oblečením) tiež sprevádza video. Toto je výborný bonus, ktorý vám umožní predstaviť si ako sa konkrétny materiál správa na osobe. Vidíte napríklad dĺžku šiat, strih nohavíc ,šírku blúzky…skrátka si základe videa viete predstaviť ako vyzerá konkrétny produkt reálne oblečený na živej osobe.

Doručenie a vrátenie zdarma (do 24 hodín)

Ak by som mala hovoriť z osobnej skúsenosti ja na e-shopoch oceňujem dve veci. Rýchle doručenie a bezproblémové vrátenie. Ideálne ak sú oboje zdarma. Answear.sk svojim zákazníkom tieto služby ponúka pri nákupe nad 25€. Čo je viac než fér. Kuriér vám balík donesie do 24 hodín domov a keď sa po vyskúšaní rozhodnete, že danú vec predsa len nechcete poprípade vám je malá/veľká, kuriér zase príde a vec zoberie. Bez starostí. Za mňa absolútne najlepší online servis široko ďaleko.

Vernostný program, ktorý naozaj odmení

Poznáte to, milión zákaznických kartičiek, bonusové programy, emaily, newslettery, zbieranie bodov, až z toho človeka rozbolí hlava. Answear to má celkom jednoduché. Za každý nákup zbierate ako registrovaný zákazník zľavu (10% z ceny nákupu) a tá sa vám následne premieta do bodov. Body zbierate a je len na vás kedy ich použijete. Buď ich môžete použiť hneď na nasledujúci nákup, alebo počkať kým ich nenazbierate ešte viac a uplatníte si napríklad až 50% zľavu. Body majú platnosť 180 dní a dajú sa použiť na zľavnené aj nezľavnené veci (WOW, WOW, WOW!) Ak vás toto presvedčilo, určite sa na Answear rovno zaregistrujte, k prvému nákupu dostanete darček v podobe 10€ zľavy. Viac info nájdete TU: https://answear.sk/answear-club

Svetoznáme značky

Okrem super servisu má Answear aj výbornú ponuku. Nájdete tu značky od výmyslu sveta. Od tých drahších ako Pinko, Love Moschino, Versace Jeans, Armani, či Diesel cez obľúbené ako Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, DKNY, Liu.Jo, Geox, až po Mango, VERO MODA, ONLY, alebo aj Answear. Výbornú, kvalitnú a cenovo dostupnú kolekciu samotného e-shopu Answear s názvom Answear. Značiek je na Answear.sk toľko, že sa vám veľmi ľahko môže stať, že sa v jeho ponuke príjemne stratíte na niekoľko hodín. Okrem dámskeho oblečenia tu nakúpite aj pánske a detské. A to nehovorím o tých kabelkách a topánkach….ach! A zľavy, všade samé zľavy. Neviem ako vy, ja odchádzam nakupovať:) Vidíme sa na Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.