Manikúra: Trendy nechty, ktoré zvládnete sama

Krásne, zdravé a upravené nechty sú pýchou každej ženy. Viete ale, aké sú trendy v manikúre? My áno! Predstavujeme vám tie, ktoré vyzerajú efektne a zvládenete ich aj bez návštevy salónu.

S každým druhom manikúry, ktorý predstavujeme nižšie, vám pomôže značka Le Mini Macaron, na ktorej stránkach nájdete sadu na gélovú manikúru za 15 minút, ale aj širokú škálu moderných farieb gélových lakov.

Matné detaily

Prepojenie matnej a lesklej je mimoriadne trendy. Vie byť nenápadné, elegantné, ale vie aj poriadne zaujať. Pre vytvorenie matného efektu vám postačí matný top coat, ktorý sa o  perfektný výsledok postará.

Metalické efekty

Lesk je v móde! Užite si ho vďaka absolútnej novinke – paletke na nechty. V nej nájdete tri prášky na nechty, ktorých aplikáciou na gélový lak vytvoríte krásny metalický efekt! Navyše, čo je úplne najlepšie, farba podkladového laku určuje finálny efekt a tak máte možností nekonečno!

Elegantné zdobenie 

Čierne francúzska manikúra na jemnej ružovej vyzerá výnimočne, rovnako ako aj napríklad zlatý prúžok v strede nechtu. Je to tak jednoduché, ale zároveň tak efektné! Vďaka tomuto štýlu budete mať elegantne upravené nechty na každú príležitosť.

Skutočný nail-art

…na ktorý ale nemusíte byť nail artistkou! Zvládnete ho hravo doma, stačí si vybrať vzor a môžete sa do toho pustiť. Výborným pomocníkom vám bude jedinečná sada od Le Mini Macaron na zdobenie nechtov, vďaka ktorej vám to pôjde celkom hladko a vďaka ktorej budete mať nechty krásne ako zo salónu.

Zdroj foto: leminimacaron.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.