Jar v znamení bielej farby

Vonku sa konečne oteplilo, predajne pomaly vyťahujú jarné kolekcie a vy sa v tej záplave jarnej nálady isto pýtate čo túto jar nosiť. Ak chcete vyskúšať populárny trend, mám pre vás tip. Investujte do bielej!

Biela

Bela farba nieje v módnom svete žiadnou novinkou. Hoci mnohé ženy si ju spájajú buď so svadobnými šatami, alebo klasickými bielymi blúzami, nemusí byť tomu tak. Túto jar si biela získala priazeň módnych domov a do svojich kolekcií ju zaradili v hojnom počte. Okrem šiat nájdete v ponuke predajní tiež trenčkoty, saká, vesty, topy, košele, blúzky a topy. Novinkou sú okrem obľúbených bielych tenisiek tiež biele čižmy. Tie sa priam dokonale hodia ku všetkým jarným outfitom.

Košeľové šaty Calvin Klein, answear.sk

Top Answear.sk

Twinset Eurovea

Ako bielu nosiť?

Biela môžete vniesť do svojho šatníka hneď niekoľkými spôsobmi. Buď si môžte zadovážiť jeden biely kúsok a ten kombinovať buď klasicky s čiernou, alebo s rôznymi farbami. Biela je totiž ako maliarske plátno, hodí sa k nej absolútne všetko. Alebo môžete vytvoriť takzvaný „total look“. Teda sa odieť do bielej od hlavy až po päty. Celo biele outfity sú tento rok naozajstným módnym hitom. Sú nesmierne elegantné a nádherne vyniknú najmä na brunetkách, ryšavkách a červenovláskach. Ideálna kombinácia je biely trenčkot a nohavicový kostým. Ouftit doplňte o štýlové biele čižmičky a kabelku.

Pietro Filipi

Kabelka Twinset Eurovea

Sukňa Guess Jeans

Kožený kabát Kara (Bory Mall, Avion)

Biele topánky

Tohtoročnou „špecialitou“ sú najmä biele topánky. Teda biele lodičky, členkové čižmy a tenisky. Tie noste pokojne aj k tmavším oufttiom, biela pri nich totižto krásne vynikne. Na jar sú must have tiež biele tenisky. Tie noste k šatám, sukniam, nohaviciam a v lete tiež šortkám. Skvelou voľbou sú tiež biele tenisky na rovnej platforme. Dodajú vám centimetre navyše bez toho aby ste sa musela vzdať pohodlnosti. Ideálne sú kožené modely.ktoré sa aj ľahko čistia.

Bikerky Dr Martens

Lodičky Answear.sk

Tenisky Twinset, Eurovea

Fotografie:

answear.sk, Twinset Eurovea. Pietro Filipi, Kara, pinterest.vom, vogue.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.