Deň všetkých zaľúbených je za dverami: Prinášame vám tipy na štýlové outfity!

koláž valentin

Deň všetkých zamilovaných, Valentín, sa nám už pomaly blíži a popri tom ako rozmýšľate nad perfektným darčekom Vám myseľ isto zamestnáva aj zásadná otázka: Čo na seba?

Vyhnite sa prvoplánovosti a inšpirujte sa pri výbere toho správneho romantického outfitu!

 

 

Významnou osobou pri vzniku tohoto sviatku bol rozhodne katolícky kňaz a liečiteľ sv. Valentýn.

Počas 3. storočia  tajne oddával mladé zamilované páry navzdory zákazu cisára Claudiusa II. Ten v celej ríši zakazoval sobáše, pretože sa bál, že by oddaní muži ostali doma a nešli by na vojnu. Či už sú tieto legendy pravdivé alebo nie, Valentín sa stal patrónom zamilovaných a tento sviatok sa stal obľúbený nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

st-valentine-2

pinterest.com

 

Či už ste zadaná alebo strávite večer s kamoškami, Valentín je perfektná príležitosť  ako sa nahodiť a vychutnať si čaro tejto výnimočnej noci. Máte v pláne vyraziť do mesta s najlepšími kamoškami? Ak áno, jednoznačne stavte na hravý, originálny outfit!

Na babskú jazdu zvoľte napríklad trendy určite tričko so zaujímavou potlačou, ktoré doladíte správnymi nohavicami. Krok vedľa nespravíte ani so štýlovou maxi sukňou. Pri doplnkoch sa môžete odviazať a zvoliť výraznejšiu kabelku či must have sezóny –  ľadvinku.

La Femme, tričko

La Femme

La Femme, sukňa s popiskami

La Femme

Twinset

Ak ste dostali pozvanie na romantickú večeru, jednoznačne siahnite po šatách. Nič nevyzerá viac  žensky a zvodne, než  šaty zvýrazňujúce postavu a navyše ak sú zdobené krásnym detailom v podobe čipky či volánu. Pozor však na prehnané kombinácie materiálov a divoké vzory. Môžu pôsobiť vulgárne a lacno.

Pietro Filipi

 

Cellbes

 

Silvian Heach, Answear.sk

Takýto outfit môžete krásne doladiť vhodným make-upom. Jemné líčenie je ideálnejšou voľbou a kľudne ho môžete skombinovať s výraznejším rúžom.

Beauty Secret

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.