ECHT Gold, alebo ako byť túto sezónu zlatá

Metalické odlesky sú posledných pár sezón v móde nesmierne populárne. Strieborná sa strieda so zlatou, poprípade farebnými odleskami metalických povrchov. Na jar 2019 však dostáva prím zlatá farba. Poriadne výrazná a poriadne GOLD. A ako zlatú na jar zakomponovať do vášho šatníka prezradia nasledujúce riadky.

Zlaté tenisky

Mnoho z vás už asi postrehlo, že tenisky prestali byť voľnočasovou záležitosťou ale povýšili na poriadne štýlový módny doplnok. Nosia sa totiž k elegantným sukniam, nohaviciam, kostýmom aj šatám. No a k takémuto ultra cool a hip outfitu vám úplne najlepšie padnú zlaté tenisky. Zlatá farba totiž zabezpečí, že nikomu nepríde divné, že ste si namiesto lodičiek obula tenisky. Zlatá farba im totiž dodá punc luxusu. Zlaté tenisky si tak pokojne obujte aj slávnostným šatám. Napríklad aj k takým svadobným:)

Tenisky Converse, Answear.sk

Tenisky Superga, Answear.sk

Zlatá bunda

Ďalšou skvelou investíciou z kategórie s názvom „gold fashion“ je jednoznačne bunda. Môže to byť parka, trenčkot aj kožená bunda. Zlatá k jari bezprostredne patrí. Jej dôležitosť sa totiž znásobuje v prítomnosti slnečných lúčov. Nehovoriac o tom, že ak vaša pokožka získa aj keď nepatrné opálenie, zlatej sa to bude nesmierne páčiť. Zlatý kabát, alebo bundu noste k džínsom, khaki nohaviciam, ale aj túto sezónu obľúbenej koralovej, či výraznej modrej.

Parka, Pietro Filipi

Bunda Twinset Bratislava, Eurovea

Kabelka

Zlatá kabelka je šatníkové must-have. Ak vás nebaví čierna, poprípade baví až príliš okoreňte svoje tmavé outfity práve zlatou kabelkou. Okrem klasických elegantných modelov vyskúšajte crossbody kabelky, ktoré k jari a letu neodmysliteľne patria. Netreba zabudnúť ani na obľúbené ľadvinky, ktoré v zlatom prevedení získavajú celkom iný rozmer. Vyskúšajte si obliecť zlatú ľadvinku k čiernemu kostýmu. Odpadnete:)

Kožená kabelka Answear, Answear.sk

Ľadvinka Answear, Answear.sk

Zlaté nohavice

Zlaté nohavice patria jednoznačne na špeciálne príležitosti. Na večeru do mesta, do kina, na firemný večierok, party či rande. Sú veľmi výrazné, preto buďte opatrná čo si k nim oblečiete. Ideálne jednofarebný top a jednoduché, poprípade vôbec žiadne doplnky.

Nohavice WYLDR

Nohavice Zara

Top

So zlatým topom je to podobne ako s nohavicami. Menej je viac. Preto ak zvolíte do vášho outfitu zlatý top, dajte mu dostatočný priestor zažiariť. Dolaďte ho minimalistickým oblečením a jednoduchým make- upom, kde môže dominovať okrem zlatého topu už len červený rúž.

Košeľa, Topshop

Top, Zara

Fotografie: pinterest.com, archív značiek

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.