Grammy 2019: To najlepšie z červeného koberca

Cardi B hviezdila vo vintage róbe od Theirry Mugler, Jennifer Lopez róbu doplnila klobúkom a Katy Perry nemala ďaleko od cukrovej vaty v šatách z dielne Balmain. Aj tak to vyzeralo na červenom koberci v Los Angeles počas odovzdávania prestížnych hudobných cien Grammy.

Cardi B – Theirry Mugler

Americká speváčka, no v prvom rade raperka a po novom aj držiteľka ceny Grammy sa predviedla vo vintage róbe z dielne Thierry Mugler z roku 1995! Jej skutočne nečakaný outfit okamžite obletel sociálne siete.

Katy Perry – Balmain

Obľúbená speváčka na červenom koberci predviedla róbu z dielne Balmain. Internet ani v tomto prípade na seba nenechal dlho čakať a speváčkine šaty sa začali objavovať v zábavných meme obrázkoch.

Jennifer Lopez – Ralph & Russo

Biela róba multitalentovanej J-Lo akoby nebola dosť a tak ju speváčka doplnila skutočne netradičným doplnkom na túto príležitosť – klobúkom.

Lady Gaga – Celine a Tiffany & co. 

Víťazka rovno niekoľkých cien Grammy, Lady Gaga, sa ukázala v celkom umiernenej a vkusnej róbe od značky Celine, ktorú doplnila krásnymi šperkami od Tiffany & co.

Miley Cyrus – Mugler 

Miley stavila na pánsky chic. K netradičnej kombinácií zvonových nohavíc a oversized saka kombinovala vysoké podpätky a ženské šperky.

Bebe Rexha – Monsoori

A výber toho najlepšieho ukončíme touto nadýchanou róbou, ktorú zvolila mladá talentovaná speváčka.

Zdroj foto: elle.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.