V znamení ležérnej elegancie

Môžete sa s ňou stretnúť pri chystaní sa na párty, v magazínoch aj pri hľadaní vlastného módneho štýlu. Je neskutočne univerzálna a pristane naozaj každému.

Ako vyzerať ležérne a zároveň chic?

 

Je to trend, ktorý je kombináciou dvoch rozdielnych módnych štýlov. Na jednej strane ide o ležérny štýl, ktorý obsahuje voľné strihy, univerzálne typy oblečenia, tenisky, či mokasíny. Nemá prísne pravidlá a základom je pohodlnosť. V prípade elegantného štýlu ide o presný opak. Elegancia miluje dokonalosť, kombinuje  ženské prvky, ako vysoké podpätky, slim nohavice či sukne. Materiály sú luxusné, strihy premyslené a farby neutrálne.

Kľúčom je nájsť zlatú strednú cestu. Zobrať si z oboch štýlov to najlepšie, čo vám najviac vyhovuje a v čom sa cítite dobre. Výsledkom bude upravený a uhladený outfit, ktorý podčiarkne jedinečnosť nositeľky.

Veľmi ľahko si takýto outfit vytvoríte zo základných kúskov vo vašom šatníku. Sústreďte sa hlavne na kombinácie ako napríklad nohavice, sako a mokasíny alebo jednoduchý outfit v kombinácii s lodičkami. V ležérnej elegancii môžete vyraziť na párty, rande či pracovné stretnutie. Podčiarkne krásu aj bez toho aby ste sa cítila nepohodlne či upäto a rozhodne zanecháte dojem.

twinsettwinset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          Twinset

kara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                             Kara

pietro    pietro   pietro

Pietro Filipi

cellbes

Cellbes

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.