Stolička ktorá rastie s vašim dieťatkom, rozumná investícia, ktorú oceníte

Každá mama malého dieťatka bojujte s problémom množstva vecí v domácnosti, ktoré sú často krát nepotrebné, alebo aj potrebné, ale zaberajú príliš veľa vzácneho miesta. Preto je každý multifunkčný produkt prijatý s veľkým nadšením. A keďže stolička je súčasťou nášho každodenného fungovania s dieťatkom, hľadáme takú, ktorá splní hneď niekoľko kritérií. A my sme pre vás jednu takú našli.

Novinka NOMI

Multifunkčná stolička NOMI je novinkou na slovenskom trhu. Produkt je navrhnutý v Dánsku, ktoré je známe svojim čistým dizajnom a do detailu prepracovanými produktami, je absolútnou novinkou na slovenskom trhu. Cieľom svetovo známeho dizajnéra a tvorcu toho času najlepších stoličiek (napr. Tripp Trapp / Stokke) na svete Petra Opsvika bolo vyvinúť stoličku, ktorá bude pekná aj funkčná a mimoriadne bezpečná. Prvé sa mu podarilo myslím naozaj famózne – stolička Nomi disponuje nesmierne nadčasovým dizajnom. Navyše je dostupná v niekoľkých zaujímavých farebných prevedeniach. Na svoje si teda určite príde každá moderná mamička:) A druhé – teda funkčnosť, je v prípade Nomi ako balzam na dušu. Stolička je totiž nielen pekná, ale aj multifunkčná, praktická a nesmierne kvalitná. O tom že je kvalitné nie je nutné pochybovať, lebo táto stolička je vyrobená na Slovensku, v žilinskom závode firmy Evomove. O tom, že tento produkt je úspešný na svetových trhoch svedčí aj ročný obrat vo výrobných cenách stoličky Nomi 1,8milióna € (zdroj: finstat.sk 2017). Na slovenský a český trh prichádza len v tomto roku, po tom ako dobyl svetové high-end trhy a víťazne uspel v mnohých testoch a porovnaniach produktov, najmä v oblasti bezpečnosti, funkčnosti a špičkového dizajnu.

Od bábätka až po tínedžera

Hlavným plusom stoličky Nomi je to, že s dieťatkom plynulo rastie. Teda ju môžete používať od bábätka až po tínedžera. Pre maličké deti je určené lehátko Nomi Baby, zatiaľ čo väčším deťom jednoducho nastavujete a upravujete komponenty bez použitia akéhokoľvek náradia. Nastavuje sa výška sedadla a opierka na nohy. Vždy podľa toho ako veľké je vaše dieťa. Návrhár stoličky Nomi, Peter Opsvik, ktorý sa mimochodom navrhovaniu detských stoličiek venuje už 40 rokov, dizajn Nomi prispôsobil rôznym fázam vývoja dieťaťa:

  • 0-6 mesiacov, zahrňte dieťa k rodinnému stolu
  • 6-24 mesiacov, vaše dieťa chce sedieť
  • od 2 rokov, vaše dieťa sa pohybuje stále viac

A v 2 rokoch to s Nomi určite nekončí. Nomi je totiž výborná aj ako prvá školská stolička:) a používať ju môžete až do dospelosti, lebo je testovaná a skúšaná na nosnosť 150kg ako štandardná stolička pre dospelých.

 

Bezpečnosť a praktickosť

Stolička je takisto nesmierne bezpečná, tvar sedadla a opierky nôh zabraňuje skĺznutiu dieťaťa zo stoličky. Keď je dieťa väčšie, je preňho zase veľmi jednoduché do stoličky bez problémov nasadnúť aj z nej zliezť. Tvar nohy stoličky zase zabezpečuje nielen stabilitu, ale aj priestorovo nezaberá veľa miesta. Teda do stoličky doma nebudete zbytočne narážať a ani stolička nemá ostré hrany, o ktoré by ste zakopávali pri jej obchádzaní. Stolička Nomi váži len 5kg teda ju môžete ľahko presúvať po dome a pri upratovaní jednoducho zavesiť na stôl. Ľahká váha neskôr umožni vášmu dieťaťu stoličku si v kuchyni či po izbe posúvať podľa potreby. Kolieska vzadu zabezpečia, že Vaše dieťa sa neprevráti dozadu pri prípadnom odrazení dieťaťa nohami od stola (aj preto je víťazná v oblasti bezpečnosti v testoch stoličiek). Výbornú funkčnosť dopĺňajú kvalitné recyklovateľné materiály. Nomi sa navyše veľmi jednoducho čistí pomocou vlhkej handričky.

Prečo Nomi?

Stolička Nomi má hneď niekoľko pozitívnych vlastností. Je funkčná, bezpečná, prepracovaná, plynulo nastaviteľná bez nástroja, vyrobená na Slovensku z ekologických materiálov, v domácnosti vám nezaberie veľa miesta, ale hlavne s vami a vašimi deťmi vydrží veľa rokov. Teda ak investujete do tejto dánskej vychytávky ocenenej známou cenou dizajnu Red Dot Award , určite nielen dlhodobo ušetríte peniaze, ale aj miesto a čas:)

Tu nájdete aj krátke prezentačné video: https://www.youtube.com/watch?v=lYbu4wTETaQ

 

Na Slovensku a Českej republike ju výhradne distribuuje 3 A plus s. r. o., a momentálne je stolička Nomi dostupná výhradne v kamenných predajniach. Bližšie info na stránke: www.drobčekovia.sk

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.