Holistic Silk: Kúsok modrého z neba!

Prezrite si galériu
4 fotiek
Holistic Silk: Kúsok modrého z neba!

maska na spanie Rose, beautysecret.sk

Holistic Silk: Kúsok modrého z neba!

maska na spanie Turqoise, beautysecret.sk

Holistic Silk: Kúsok modrého z neba!

maska na spanie Black, beautysecret.sk

Holistic Silk: Kúsok modrého z neba!

maska na spanie Scarlet, beautysecret.sk

Oddané fashionistky, beauty blogerky, “straky” a milovníčky všetkého rozkošného sa teraz roztopia od šťastia! Koľkokrát ste vyskúšali masky na spanie a chceli ste sa cítiť ako (a určite aj vyzerať) božsky ako Audrey Hepburn v ikonickej scéne z nemenej ikonického filmu Raňajky u Tiffanyho. To ste však ešte nepoznali a nevyskúšali tie masky z dielne značky Holistic Silk! 

 

Ako vznikli?

Holistic Silk je značka zaoberajúca sa výrobou kvalitných luxusných relaxačných beauty pomôcok so základňou vo Veľkej Británii. Zakladateľka značky Joanna Weakley sa rozhodla vyvážiť stres, ktorý zažívame v súčasnej modernej dobe úžasným relaxačným potenciálom prírody. Skĺbila príjemné účinky aromatických byliniek a luxusnej jemnosti vysokokvalitného hodvábu a vytvorila originálne produkty, ktoré vám pomôžu “vypnúť” a maximalizovať životodarné účinky oddychu na ľudský organizmus.

 

 

Sila prírody odetá do hodvábu

Hlavným kúskom a esenciálnou súčasťou konceptu Holistic Silk je jednoznačne maska na spanie. Existujú v rôznych dizajnových prevedeniach alebo custom verzii (s vlastným monogramom), no všetky majú niečo spoločné. Sú vyrobené zo 100% hodvábu a naplnené voňavou zmysly utlmujúcou prírodnou sušenou levanduľou. Vedeli ste o týchto skvelých relaxačných účinkoch levandule? Ak máte ľahké problémy so spánkom, máte stresujúce povolanie alebo skrátka len milujete jej vôňu, táto maska je pre vás to pravé orechové.

 

 

Výroba

Vyhotovované sú z dôrazom na kvalitu, dlhotrvácnosť a aj etické aspekty samotného výrobného procesu. Každý produkt Holistic Silk je vyrobený vo Veľkej Británii a Indii v malých prevádzkach v spolupráci  s vysoko kvalifikovanými manufaktúrami, ktoré sa špecializujú na výrobu Couture módy pre módne domy a takisto aj pre Holistic Silk.

V Indii podporujú komunity pomocou mimovládnych organizácií, ktorí učia pracovníkov zručnosti a náležitosti výrobných postupov. Vďaka tomu nájde množstvo miestnych obyvateľov prácu a pravidelný príjem, ktorý by inak pravdepodobne vôbec nemal.

 

 

Produkty Holistic Silk

Okrem ikonických očných masiek na spanie v rôznych dizajnoch a s náplňou alebo bez, nájdete v portfóliu značky aj relaxačné vankúšiky na oči, hodvábnu obliečku na vankúš, či masážne hodvábne balerínky. Milovníčky jógy ocenia podložku na cvičenie a zimomrivé typy zase luxusný termofor z hodvábneho zamatu a iné vychytávky. V ponuke tiež darčekové sady a komplety vhodné ako darček.

Vzhľadom k používaným materiálom a originálnemu dizajnu produktov je nutné podotknúť, že ceny sú troška vyššie. Avšak kvalita je naozaj na vysokej úrovni a ide o vecičky, ktoré s vami zostanú pri správnej starostlivosti naveky. Predstavte si ako svoju masku na oči, ktorú ste si roky opatrovali a pomáhala vám či už pri cestovaní alebo pri náročných životných etapách, podarujete svojej dcérke alebo vnučke 🙂

 

 

Kde tú bombovú masku kúpim?

Samozrejmou voľbou môže byť priamy oficiálny e-shop www.holisticsilk.com Ak však dávate prednosť domácim internetovým obchodom, chcete ušetriť a nechcete čakať, máme pre vás skvelú správu! Tieto luxusné očné masky naplnené fantasticky voňavou levanduľou alebo napríklad pre alergikov úžasne jemné hodvábne masky bez vône si môžete objednať zo stránky www.beautysecret.sk

Tento luxusný e-shop s ponukou kvalitných koncentrovaných kozmetických produktov svetových značiek a skvelých beauty relaxačných doplnkov má tento skvost v ponuke hneď v niekoľkých dizajnových prevedeniach. A aby toho nebolo málo, navyše sú aktuálne aj v zľave! Investujte do svojho zdravia, krásy a pohody mysle prostredníctvom Holistic Silk a zabudnite na stres a jeho následky.

Nakuknite na www.beautysecret.sk a vyberte si podľa svojho vkusu top#musthave hodvábnu masku na spanie ešte dnes 🙂

 

Zdroj: www.holisticsilk.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.