Jesenná terasa?

Zabaľte sa a nadýchnite sa čerstvého vzduchu – s prichádzajúcou jeseňou sa nemusíte vzdávať času stráveného na balkóne či terase. Atmosférické produkty na úpravu terasy, starostlivo vybrané stylistami z WestwingNow.sk, vám umožnia relaxovať a tráviť dlhšie večery v pohodlí a teple o niečo dlhšie.

 

Svietidlá, ktoré dodajú šarm
Vybraný nábytok a doplnky spríjemnia chvíle strávené vonku a dodávajú teplo. Na WestwingNow nájdete biokrby, lampáše, LED svietidlá, dekorácie, nábytkové zostavy a mnoho ďalších produktov, ktoré si po sezóne môžete preniesť domov a zariadiť si nimi interiér!
Výhody bio krbov sú nekonečné. Môžete ich umiestniť kdekoľvek, keďže nie je potrebné ich napojiť na komínovú šachtu.  Elegantné svetielka zase krásne rozžiaria Váš exteriér. Pravdaže, nesvietia tak solídne ako lampy, no na stôl či zábradlie sú ideálnou voľbou. Vyzerajú skvele v spoločnosti iných lampášov – môžete kombinovať niekoľko rovnakých modelov alebo jeden, ktorý sa líši veľkosťou alebo farbou.
Príjemné textílie
Jesenné večery sú chladné. Aby vám nebola zima, spomeňte si na bavlnené deky, ktorými sa môžete prikryť, taktiež nezabúdajte na vankúše, ktoré pekne dozdobia sedadlá.
Zakryte stoličky a lavice mäkkými vankúšmi – terasový nábytok sa tak stane ešte útulnejším a pohodlnejším. Navyše, ozdobné strapce či brmbolce im dodajú radostné čaro!
Koberce do každého počasia
Koberce používané vonku musia byť odolné voči poveternostným vplyvom. Tie z našej kolekcie sú syntetické, takže dobre odolávajú vlhkosti, na slnku nestrácajú farbu a ľahko sa čistia.
Rastlinné dekorácie nielen na jeseň
Vďaka nim bude terasa vždy zelená a útulná, bez ohľadu na ročné obdobie. Vo výbere nájdete široký výber kvalitných umelých rastlín. Vložte ich do krásneho kvetináča, budú lahodiť oku svojimi odtieňmi zelenej počas celej jesene, ba aj dlhšie!
Galéria:  WestwingNow
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.