Outfitový špeciál z MTV Video Music Awards!

Pred pár dňami prebehlo každoročné vyhlásenie cien hudobnej stanice MTV Video Music Awards, ktorého tohtoročné hlavní hviezdy boli aktuálne HOT umelci ako Cardi B, Nicki Minaj, Rita Ora, Shawn Mendes, Camila Cabello, Travis Scott, Liam Payne alebo Jenifer Lopez. Menovaná Cardi B potvrdila svoju momentálnu silnú pozíciu v ženskom rape desiatimi nomináciami, z ktorých síce len 3 premenila na ceny, no stále skvelý výsledok pre pomerne čerstvú interpretku. Veľkým prekvapením (aj pre ňu samotnú :D) bol zisk hlavnej ceny večera za najlepšie video roka pre nováčika Camilu Cabello za klip Havana.

 

Večer bol plný energických vystúpení, pri ktorých interpreti dokázali svoje kvality, prepracovanú výpravu, vymakané choreografie a takisto skvelé kostýmy. A pri oblečení aj zostaneme! Akými róbami a originálnymi kreáciami nás prekvapili alebo naopak neprekvapili účastníci gala večera? Núdza nebola o odhalenú pokožku, metalické odlesky a trblietky, či stále trendy strapčeky, neskutočne šmrncovné overály alebo dokonca cool nohavicový kostým!

Inšpirujte sa s nami naším TOP výberom outfitov, ktoré by ste určite vedeli s gráciou predviesť aj vy na stále aktuálne prebiehajúcich rozprávkových letných svadbách alebo garden večierkoch 😉 Aké farby a modely prevládali?

 

Žiarivé farby

Začnime hneď excentrickou raperkou Cardi B, ktorá celý večer aj otvárala. Musíme uznať, že po nedávnom pôrode dcérky vyzerá skutočne výborne a evidentne sa to rozhodla aj patrične ukázať. Zamatový model šiat Nicolas Jebran zvýraznil jej ženskú postavu a šperky Lorraine Schwartz s farebným akcentom krásne dotvorili celý tento jemne exotický look. Čerstvou novinkou je aj kratučký zostrih, vďaka ktorému si z nej na internete trošku vystrelili 🙂 Tiež vám pripomína Kris Jenner? Nuž image klanu Kardashian-Jenner vie byť veľmi nákazlivý, možno mu podľahla aj Cardi B po nedávnom spoločnom žúrovaní 😀

 

Americká herečka a modelka Olivia Munn nás potešila výberom ešte donedávna #musthave farbou každej fashionistky – ultra violet. Táto minimalistická kreácia David Koma dostala šťavu vďaka vysokému rozparku. Nechá vyniknúť jej exotickému vzľadu a vďaka jej modelkovským proporciám si tento model naozaj môže dovoliť. trúfli by ste si vy na takýto rozparok?

 

Mladučká speváčka Camila Cabello, ktorú môžete poznať aj ako bývalú členku dievčenskej formácie Fifth Harmony, ktorá vznikla počas americkej speváckej súťaže The X Factor. Camila sa hrdo hlási aj k svojmu kubánskemu pôvodu, čo dokázala aj piesňou Havana, ktorá jej priniesla cenné hudobné ocenenie. Jej exotický, no stále dievčenský zjav krásne podčiarkla róba Oscar de la Renta Resort. Prekrásny odtieň modrej spolu s veľkou sukňou doplnený nádhernými šperkami Chopard z nej urobili princeznú večera. Skutočne šaty  hodné preberania hlavnej ceny!

 

Metalické odtiene

Modely s kovovými odleskami sú tu s nami už zopár sezón a určite sa ich netreba zbavovať. Ich popularita je neochvejná a veď prečo by nie. Pristanú snáď každému, stačí zvoliť správny odtieň podľa odtieňa pokožky a najmä starostlivo zvoliť strih. Tieto modely vedia byť zradné a pridať nejaké to kilečko alebo upozorniť na nedostatky. Ak si netrúfate na takú veľkú výraznú plochu, skúste napríklad len skombinovať plisovanú metalickú sukňu s oversized pulóvrom alebo sexy metalický ramienkový top s obtiahnutými jeansami! Garantujeme uznanlivé pohľady 😉

Nestarnúcou ikonou a vernou nositeľkou prekrásnych metalických šiat je latino diva one & only Jenifer Lopez. Tento rok to na MTV žúrke odpálila vo veľkom, jej vystúpenie nemalo chybu a tak tomu je aj v prípade jej krásnej priliehavej róby Versace. Ľavé pliecko von, pravá nôžka von. Dokonale vyvážené a doplnené ležérnym účesom a doplnkami v jednom tóne so šatami. J. Lo to jednoducho vie!

 

Modelka Karlie Kloss nám tentokrát skutočne vyrazila dych! Tieto nádherné šaty z dielne Elie saab Resort pôsobia, ako keby ich ušili priamo na nej. So svojou štíhlou postavou a majestátnou výškou si táto gazela môže dovoliť naozaj takmer čokoľvek. Navyše Karlie nie je len vešiak na šaty. Je to šikovná a múdra baba venujúca sa programovaniu, štúdiu a v spolupráci s Flatiron School a Code.org založila štipendium Kode with Klossy pre mladé dievčatá, ktoré zaujíma počítačová veda!

 

Naked dress

Trend “nahých šiat” už síce pomaly ustúpil do úzadia, ešte stále máme príležitosť sa pokochať vkusnými (žiaľ aj nevkusnými) modelmi. My sme v záujme zachovania vášho psychického zdravia zvolili jednu originálnu verziu, ktorá v konečnom dôsledku, vyzerá naozaj cool a druhú klasickejšiu verziu s glamour nádychom.

Nositeľkou originálnej kreácie nemôže byť nikto iný než rap queen Nicki Minaj. Ona je asi jedna z mála, na ktorej častokrát tie najuletenejšie modely vyzerajú skrátka cool. Je to jednoducho tak, že nositeľka a šaty spolu musia ladiť a to nielen fyzicky, ale aj povahovo. Nicki nie je žiadny anjelik a ani sa na to nehrá 🙂 Táto kreácia Off-White jej sedí ako uliata a na tento typ podujatia sa to aj hodí. Na niekom inom by sme to asi pochovali pod čiernu zem ale Nicki Minaj je jednoducho kráľovná, streetwear jej nie je cudzí a účesom á la Pocahontas to zabila. Od nás má palec hore!

 

Gotická princezná Rita Ora išla s kožou na trh, to ona rada. Občas to však nevypáli práve najlepšie, no musíme povedať, že posledné obdobie má naozaj šťastnú ruku na outfity. Či už si naštudovala aktuálne trendy alebo za tým stojí šikovný stylista, odporúčame držať sa jedného aj druhého. So svojou postavou si tento priesvitný model Jean Paul Gaultier môže dovoliť. Rita je zmyselná žena a svojou charizmou dotiahla tieto šaty do dokonalosti. Opäť sa raz potvrdzuje, že nositeľka je v outfite kľúčovým elementom!

 

Nesmrteľná biela

Biela farba nás sprevádza kolekciami každej sezóny a aj keď ju milujeme, často sa jej stránime. Či už pre jej tendenciu opticky pridávať na objeme alebo náročnej údržbe. Toto však nie je prípad ani jednej z nositeliek nasledujúcich modelov a rozhodne odporúčame zvážiť, či občasné nahodenie sa do tohto anjelského odtieňa nestojí za ten risk 😉

Krásna herečka Blake Lively známa pre svoj vycibrený vkus a skutočnosťou, že nevyužíva služby žiadnych módnych štylistov potvrdila svoj status módnej ikony aj počas tohto hudobného eventu. Predviedla sa v neskutočnom nohavicovom kostýme Ralph & Russo Couture a ukázala tak geniálnu alternatívu k šatám, ktorá napriek nohaviciam nepôsobí o nič menej žensky!

 

Prekvapením večera bol outfit najmladšej členky klanu Kardashian-Jenner, ktorá prišla podporiť svoju lásku Travisa Scotta. Čerstvá mamina Kylie Jenner známa pre svoje vyzývavé (častokrát prehnané) outfity a všeobecné výraznejší štýl obliekania zaujala decentným a štýlovým outfitom z dielne Tom Ford. Šaty v štýle saka sú stále trendy a nájdete ich aj v dostupných módnych reťazcoch. Inšpirujte sa klasickou eleganciou a zainvestujte aj vy do jedného takého kúsku. Skvelo ich využijete aj v kombinácii s nohavicami!

 

Overál

Aj keď overály milujeme, stále viac siahame po klasike v podobe krátkych, či dlhých šiat. Vystúpte z tiena ostatných dám a odprezentujte sa na najbližšej akcii v trendy overále! Nechá vyniknúť vaše krivky, je pohodlný a pritiahne pozornosť 😉 Zvoľte napríklad aktuálny moderný strih so širokými nohavicami a po niekoľkých pochvalách zabudnete aj na to nešťastné problematickejšie chodenie na wc 😉

Krásna modelka Shanina Shaik je dokonalým príkladom estetickosti overálu. Tento model Naeem Khan doplnený luxusnými Bulgari náušnicami je naozaj vydarená kombinácia. Teraz si určite hovoríte, že s takou postavou si môže dať aj vrece na seba a bude to super. To je pravda. Ale ponuka overálov je skutočne rozmanitá čo do strihov, tak materiálov. Treba skúšať, hodnotiť kritickým očkom a nezabudnúť na silu vysokých opätkov!

 

Mladučká herečka Millie Bobby Brown známa zo seriálu Strager Things rastie do krásy! Ešte nedávno sme ju vídali ako dievčatko vystrihané nakrátko a tomu zodpovedalo aj oblečenie. Millie sa však mení na mladú dámu a prispôsobila tomu aj svoj outfit. Pravda je, že v jej veku by ešte mohla nechať čiernu niekde bokom. Mohla by si dovoliť dievčenskejšie kombinácie. Avšak treba povedať, že outfit ako taký je to naozaj skvostný. Millie v originálne strihanom overále Rosie Assoulin a topánkach Christian Louboutin ukázala, že je aj v móde doma a tušíme, že sa od nej máme ešte na čo tešiť 🙂

 

 

Zdroj obrázkov: www.elle.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.