Style Report: Denimová sukňa

Pomaly, ale isto módny svet začína žiť pomalšie. V praxi to znamená, že v šatníkoch prevládajú ikonické kúsky, ktoré počas jednotlivých módnych sezón pretrvávajú. Meníme však ich kombinácie do jednotlivých outfitov takzvané stylingy.

Dnes by som chcela dať do pozornosti jeden veľmi klasický kúsok zo ženského šatníka- denimovú sukňu. Džínsová sukňa je najpopulárnejšia v skrátenom-mini strihu. Autorom originálu je ikonická značka Levi’s, avšak tento strih nájdete dnes takmer v každom obchode s oblečením. Pokojne si uľovte aj kúsok z výpredaja, či second-handu, strih je doslova nadčasový. A ako túto napohľad jednouchú sukničku nosiť? Pozrime sa spoločne na to:

Calvin Klein Jeans, Diesel, Telly Weijl (predáva answear.sk)

S kockovaným sakom

Vynikajúci styling na jeseň predstavuje denimová sukňa a kockované sako pánskeho strihu. K sukni odporúčam buď biele tričko, bielu košeľu, alebo čierny rolák. Výber obuvi je na Vás. Táto kombinácia je štýlová s lodičkami, aj teniskami.

Sako Pietro Filipi

Tričko Topshop

S koženou bundou

Absolútna jesenná klasika. K sukni si oblečte jednoduché tričko a obľúbenú koženú bundu. Pozor v prípade tohto stylingu je nesmierne dôležitá výber kabelky, alebo topánok. Keďže základ outfitu je jednoduchý, doplnky by sa mali niesť vo výraznejšom duchu.

Bunda Kara

Topánky Twinset

S tričko s nápisom

Kombinácia pre všetky z nás, ktoré preferujeme pohodlnosť a je nám blízka jednoduchosť. Ak chcete tento styling okoreniť, k sukni si obujte populárne „škaredé“ tenisky.

Tričko Levi’s (Zoot.sk)

Tenisky Zara

S denimovou košeľou

Denim on denim, alebo nosenie viacerých denimových kúskov spolu jednoznačne musíte vyskúšať. K sukni teda zvoľte denimovú košeľu, ale pokojne ešte aj vestu, či bundu. Odtiene jednotlivých denimových kúskov nemusia byť rovnaké!

Košeľa MOTO

Vesta Cellbes.sk

Foto: pinterest.com, answear.sk, pietro-filipi.sk, kara, zoot.sk, cellbes.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.