Aj sukňa môže byť pohodlná!

Ja som presne ten druh ženy, pre ktorú je na prvom mieste pohodlnosť. Toto umocňuje nielen fakt, že mám malé dieťa, ale tiež moja práca. Tá si vyžaduje aby som bola stále v pohybe a teda sa cítila pohodlne. Pohodlnosť však vonkoncom neznamená len nohavice a mikiny. Sukne a šaty majú v mojom šatníku čestné miesto. Akurát ich nosím svojským spôsobom:)

Áčková a vyšším pásom

Pri výbere správnej sukne pre vás, vždy dbajte na to aby strih sedel k vášmu tipu postavy. Dôležitá je dlžka sukne a výška pása. Aj nižšie ženy môžu pokojne nosiť sukne pod kolená, či do polovice lýtok. Model im však dokonale musí padnúť aj vo vrchnej časti. Ja som nižšia preto mi dobre sedia modely so stredným, či vyšším sedom. Sukňa ktorú mám na sebe ma navyše viazanie okolo pása, čo je výhodné, nakoľko tento element mojej postave dodá proporciu a teda ju ešte viac neskráti. V prípade, že má sukňa detail v oblasti pása, voľte k nej buď crop top, alebo si tričko, či blúzku zakasajte.

Top

Ja osobne som zástanca kontrastov v obliekaní. Preto som si k sukni, ku ktorej predajca na svojich stránkach odporúča jednouchý elegantný top, zvolila tričko s nápisom. V dnešnej dobe sa v móde cení všetko čo nie je na prvý pohľad prvoplánové. Teda pokojne voľte cestu experimentu. Navyše tričká s logami či názvami známych značiek sú IN. Kombinácia elegantného a športového je v dnešnom módnom svete doslova vyhľadávaná. A úprimne priznávam, že v mojom prípade aj poriadne návyková.

Ako nosiť Gingham?

Gingham je vzor, ktorý som v mojich článkoch aj stylingoch predstavovala už niekoľkokrát. Je to obľúbený vzor, ktorý máv móde svoje čestné miesto. Ja vidím jeho výhodu najmä v tom, že sa dá perfektne kombinovať, pretože je čierno-biely. To v praxi znamená, že k nemu môžete nosiť akúkoľvek farbu. Dokonca aj iný farebný vzor. Ďalšou jeho výhodou je možnosť rôznych stylingov. Nosiť ho môžete elegantne, ale aj hravo a športovo.

Doplnky

Priznávam som maniak na doplnky. Ani nie na bižutériu (hoci tie zlaté štrngajúce náramky ma dostali), ale na kabelky a topánky (bez podpätku). V lete sú mojimi must have crossbody kabelky a tenisky TOMS. Podľa mňa bezkonkurenčne tie najpohodlnejšie plátenky. Vynosíte k sukniam, nohaviciam, šatám, šortkám, dokonca aj ku kostýmu. Sú pre mňa ultimátne sezónne must have. A bonus? Ak sa zašpinia, jednoducho ich operiete v pračke:)

Foto: Ján Zemiar

Vlasy: Gbar Bratislava

Môj outfit:

Šaty Answear.sk

Top Calvin Klein Jeasn, Answear.sk

Topánky Toms, Answear.sk

Kabelka, Twinset Bratislava Eurovea

Náramky, Twinset Bratislava Eurovea

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.