Dominika Cibulková pokrstila nový butik ALO diamonds

Prestížne klenotníctvo ALO diamonds otvorilo butik v bratislavskom Auparku. V rámci Slovenska sa jedná už o štvrtý butik s luxusnými šperkami. Slávnostne ho pokrstila ambasádorka značky Dominika Cibulková spolu s riaditeľom výroby ALO diamonds Ivom Weberom.


Nechajte sa uniesť príjemným prostredím impozantného priestoru butiku, na ktorého dizajne sa podieľal osobne Alojz Ryšavý, klenotník a majiteľ ALO diamonds, spolu s tímom slovenských a českých architektov. Vychutnajte si plnými dúškami romantickú atmosféru, privátne zóny a prvotriedny servis, ktorý je pri výbere šperkov nevyhnutný.

Vždy čerstvé kvety na masívnom kamennom pulte, strop zdobený motýlikmi a originálny luster, ktorý je dominantný v každom z butikov ALO diamonds, spolu jemne harmonizujú energiu priestoru a navodzujú romantickú atmosféru.

Zaujímavým prvkom sú vitríny, ktoré architekti zabudovali do zrkadiel v štýle francúzskych okien. Svetlé, svieže tóny podčiarkujú krásu diamantov aj farebných drahokamov.

Piece of Art – skutočný dotyk umenia

Česko-slovenská klenotnícka značka ALO diamonds predstavuje novú kolekciu Piece of Art na jar / leto 2018. Dizajnéri ALO diamonds vytvorili šperky ako skvostné umelecké diela. Každý klenot je originálom, ktorý dokonale doplní osobitosť ženy. S kolekciou ALO diamonds Piece of Art pocítite skutočný dotyk umenia.

Šperk ako unikát

Nová kolekcia je unikátnou zbierkou exponátov. Šarm bielych briliantov vyvažuje pestrosť farebnej palety prírodných drahokamov. Zafíry, akvamaríny, smaragdy, kunzity, tanzanity, turmalíny či citríny v otvoria vaše srdce novým umeleckým prežitkom. Jedinečnosť línie vyzdvihujú dômyselne prepracované detaily.

Nostalgický návrat k štýlu art deco pripomína krehký náramok ALO Gentility Ribbon, ktorý patrí k najdôležitejším klenotom tejto kolekcie. Biele zlato je doslova posiate záplavou oslnivých briliantov, ktoré umocnia nežnú krásu šperku.

Trepot motýlích krídel

Trepot motýlích krídel možno započujete, keď sa ozdobíte poetickým prsteňom či náušnicami z kolekcie Piece of Art. Prstene z bieleho zlata Princely Butterfly a Pompous Butterfly nemajú klasickú šínu a po nasadení na prst pôsobia motýle veľmi realisticky a to najmä vďaka precíznej zlatníckej práci. Ružové, fialové a modré zafíry sú na krídlach motýľov poskladané tón v tóne a telá zdobia brilianty.

Nežnosť jari a hravosť leta

Náhrdelníky, náušnice a náramky sú zdobené secesnými prvkami a ponúkajú rozličné farebné kompozície, ktoré sú inšpirované nežnou jarou ale aj hravosťou leta. V kolekcii sú aj pre ALO diamonds typické kvetinové prstene, tentokrát v jemnejších verziách. Striedajú ich koktejlové prstene s prírodnými drahokamami v bruse kabošon. Kabošóny sú veľké farebné drahokamy vybrúsené do hladka. Práve kontrast trblietavých briliantov s hladkou plochou kameňa dodáva týmto šperkom nebývalú eleganciu.

Guľatý minimalizmus

Minimalizmus je založený na jednoduchosti, je nadčasový a vďaka tomu sa šperky v tomto štýle hodia k rôznych kúskom oblečenia. Dizajnéri ALO diamonds sa inšpirovali v období prvej republiky, svoje idey však premenili do modernej a veľmi trendy verzie.

 

Viac informácií o líniách ALO diamonds nájdete na www.alo.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.