Flower Power: Toto leto noste kvety na šatách, nohaviciach, topánkach aj kabelkách!

Kvetovaný vzor patrí do kategórie „nesmrteľný“. Spája sa najmä s jarnou a letnou sezónou, ktoré sú známe rozkvitnutými záhradami. Túto jar si farebné kvety môžete dopriať naozaj na všetkom. Od tričiek, šiat, nohavíc až po topánky, kabelky a doplnky.

Ó šaty

Kvetované šaty sú ultimátnou klasikou jarných dní. Tento vzor je výbornou voľbou ak vás v najbližších týždňoch čaká oslava, svadba, promócie, alebo iná dôležitá slávnostná príležitosť. Dlhé aj krátke kvetované šaty sú v takom prípade tou správnou voľbou. Aktuálne sú v kurze rôznofarebné kvetované vzory. Ideálne v sýtych odtieňoch. Na druhej strane nič nepokazíte pastelovou fialovou, alebo ružovou. Klasikou sú tiež farebné šaty na čiernom podklade. Dlhšie šaty noste pokojne aj ako topy k nohaviciam, rovnako ako svetové blogerky.

Twinset

Mango, www.answear.sk

Sugarbird, Zanela-Trnava

Nohavice

Kvetované nohavice sú TOP voľbou pre všetky odvážne fashionistky. Neopovrhnite delikátnym vyšívaním, posledných pár sezón je veľmi obľúbené. Okrem dlhých nohavíc sú v kurze tiež kvetované šortky a overaly. Výbornou voľbou je tiež saténový „pyžamový kostým“.

SH, Answear.sk 

Nohavice, Nissa

Saká a bundy

Džínsová bundička s kvetovanu výšivkou, alebo bombera posiata malými kvetinkami. Obe sú túto sezónu veľmi originálne. Kvetovaný vzor tak trochu evokuje éru hippie, nebojte sa ho však kombinovať aj do elegantných outfitov.

Bunda, Desigual

Yest, Zoot.sk

Topánky

Kvetované topánky určite pri svojich jarných nákupoch neprehliadnite. Okrem lodičiek stavte na pohodlné našuchovacie sandále, baleríny, či tenisky. Obujte si ich pokojne aj šatám a nohaviciam s iným vzorom.

Dorothy Perkins, Zoot.sk

Šlapky, Topshop

Kabelky a ruksaky

Klasické kvetované kabelky snáď k letu už doslova patria. Novinkou sú zaujímavé ruksaky s rôznymi kvetovanými aplikáciami.

Ruksak, Twinset Eurovea

 

Ruksak, Herschel

Čačky mačky

Teda kvetované prívesky, retiazky, náušnice a šatky, ktoré doslova „na divoko“ kombinujte takmer so všetkým. Predstavivosti sa medze nekladú.

Náušnice, Zara

Turban, Zara

Fotografie: Topshop, Zara, Answear.sk, Twinset Bratislava, zanela.sk,
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.