Babie leto s trendy šperkami od ALOve

Padajúce lístie, teplé gaštany, šálka čaju a úžasné spomienky na dni plné slnka. Babie leto je pre mnohých jedným z najkrajších období v roku. Zbožňujú ho aj fashionisky vďaka nespočetným možnostiam v kominovaní outfitov. Práve k nim sa dokonale hodia jemné, nadčasové a trendy šperky od značky ALOve.

Kolekcie značky ALOve sa vyznačujú delikátnou jednoduchosťou obohatenou o detaily  posiate diamantmi. Dizajnéri sa túto jeseň zamerali na štýlové náramky, ktoré nosia aj celebrity svetového formátu.

Sú to každodenní spoločníci, ktorí dokážu nenápadne pritiahnuť pozornosť. Šperky nie sú výrobené len v tradičnom bielom, žltom a ružovom zlate, ale aj v kombinácii s trendovými šnúrkami. Tento veľmi aktuálny módny prvok si zamilujú všetky dámy, ktoré rady kombinujú viaceré jemné kúsky.

Kľúčovými elementmi sú moderné geometrické vzory ako srdce, hviezda, medailón  či motýľ.

Mixuje sa nielen viacero náramkov naraz, ale pokojne sa môžete pohrať a vytvoriť svoj finálny look s použitím viacerých farebných variácií zlata.

Jednotlivé kúsky v sebe nesú aj prísľub unikátnosti, keďže na niektoré náramky je možné gravírovať. Vďaka tomu môžete každý deň nosiť nádhernú spomienku na výnimočné udalosti alebo na svojich blízkych, ktorí vás šperkom obdarovali.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.