Kabáty na jeseň 2021: Ktoré budú IN túto sezónu?

Kvalitný kabát, ktorý nám navyše aj dobre sedí je investíciou, ktorú ocení každá žena. Pri výbere by ste mali dbať na vhodný strih, kvalitné materiály a spracovanie. Tohtoročná jeseň síce nemieni akceptovať fádnosť a monotónnosť ale zároveň oslavuje minimalistickú klasiku. A viete, ktoré kabáty budú túto jeseň hrať prím?

 

„Trench Coat“ je perfektnou ukážkou toho, ako výborne vyzerajú pánske prvky šatníka v dámskom prevedení. Tento tenký kabátik je dokonale nadčasový, dá sa ľahko skombinovať s čímkoľvek a na prechodné obdobie je ideálnym, módnym kúskom.

Tohtoročná jeseň sa nezaobíde bez klasického trenčkotu v béžových odtieňoch, no  dovoliť aj výraznejšie farby, napríklad trenčkot v žiarivej tehlovej farbe alebo kárované modely, v ktorých budete neprehliadnuteľná.

Trenčkot Missguided, www.zalando.sk
Trenčkot Object Petite, www.zalando.sk
Trenčkot, www.cellbes.sk

Ak máte aj počas chladnejších jesenných dní radi pocit ľahkosti a slobody, v ťažkých vlnených kabátoch či objemných parkách sa možno nebudete cítiť úplne najlepšie. Ideálnou alternatívou pre vás budú prešívané bundy, ktoré vynikajú komfortnou ľahkosťou a priedušnosťou, ale sú tiež vysoko módnou záležitosťou.

Prešívaná bunda typu shacket, www.reserved.com
Prešívaná košeľová bunda, www.hm.com

Túto sezónu sa obľube tešia aj košeľové kabátiky. Sú štýlové, všestranné a úplne perfektné na prechodné počasie, keď je príliš teplo na hrubý kabát, ale zároveň potrebujete extra teplejšiu vrstvu. Vyznačujú sa oversized štýlom a príjemným materiálom, preto sa nemusíte obávať ani toho, že sa vám pod ním oblečenie nepodarí navrstviť. Túto sezónu budú hitom zemité farby, hnedé modely a odtiene béžovej a zelenej. Ak milujete módne výstrelky a trendy kúsky, tento kabátik vám v jesennom šatníku určite nesmie chýbať 😉

Krátka košeľová bunda, www.zalando.sk
Voľná košeľová bunda, www.hm.com

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.