Minimalizmus v šatníku

Prezrite si galériu
14 fotiek
Minimalizmus v šatníku
takko-biely-sveter1799eur

Minimalizmus v šatníku
takko-biele-nohavice-2399eur

Minimalizmus v šatníku
nahrdelnik-engelsrufer-pierko-a-biela-rolnicka

Minimalizmus v šatníku
cellbes-cierne-tricko-2995eur

Minimalizmus v šatníku
cellbes-kozena-bunda16495eur

Minimalizmus v šatníku
siroke-nohavice-twin-set

Minimalizmus v šatníku
cizmy-nad-kolena-twin-set

Minimalizmus v šatníku
takko-cierna-shopper-bag

Minimalizmus v šatníku
cellbes-bezovy-kabat-7995eur

Minimalizmus v šatníku
takko-trenckot-4999eur

Minimalizmus v šatníku
cellbes-sivy-rolak-3995eur

Minimalizmus v šatníku
takko-sivy-sal-999eur

Minimalizmus v šatníku
alove-nahrdelnik

Minimalizmus v šatníku
alove-naramok

Keď počujete frázu “minimalistická móda”, pravdepodobne si okamžite predstavíte skriňu plnú čírych, beztvarých kúskov v rôznych odtieňoch čiernej, šedej a béžovej s príležitostnými farbami, ktoré sa tam objavili na dokombinovanie. V skutočnosti ide viac než len o tón farieb. Ide o premyslenú kombináciu čistých línií a prepracovaných strihov, ktoré vo výslednej podobe vytvárajú dokonalý outfit.

 

BIELA

Moja prvá voľba farieb týkajúca sa minimalistického módneho štýlu je biela. Milujem bielu, nielen preto, že je to čistá a nevinná farba, ale aj preto, že je veľmi elegantná a sofistikovaná. Musíte mať istý postoj, aby ste ju mohli nosiť.

Jednoduchý biely top alebo sako vyzerajú veľmi štýlovo a v kombinácii s klasickými alebo širšími nohavicami v bledej farbe a vytvárajú elegantný a zároveň ležérny look.

 

 

ČIERNA

Prechádzame na ďalšiu najtradičnejšiu a najpohodlnejšiu farbu – čiernu. Už stáročia sme na čiernej farbe závislé a považujeme ju za top farbu. Dá sa nosiť všade, pri každej príležitosti, od posilňovne až po udeľovanie cien (ak máte to šťastie 😉 ). S čiernou vyzeráte sofistikovane a zrelo. Tiež si dobre rozumie s každým novým módnym trendom.

Trendy a uvoľnený minimalistický outfit: široké culotte nohavice a čierna koženka – top!

 

CAMEL

Ťavia a odtiene béžovej sa stali obľúbenými najmä preto, že sú prirodzenými tónmi, ktoré sa dajú ľahko kombinovať so všetkým bez toho, aby ste riskovali veľké zlyhanie. Sú to bezpečné farby, ktoré prinášajú aj eleganciu. Prvé, čo si predstavíme je jednoznačne kabát v týchto farebných tónoch. Je to dokonalý spôsob, ako dokázať, že máte minimalizmus v malíčku.

 

ŠEDÁ

Ďalšia farba, ktorá je podľa môjho názoru reprezentatívna pre minimalistický štýl módy, je šedá. Šedá alebo resp. sivá dodáva každému kúsku neopísateľný šmrnc a ľahko ju skombinujete. Je to expanzívna farba a minimalistický štýl reprezentuje na výbornú. Vyskúšajte napríklad pohodlný, oversised pulóver alebo maxi rolákové šaty.

Tieto základné farby by nemali chýbať v minimalistickom štýle a ani vo vašom šatníku. Môžete si zadovážiť teraz aj veľmi módnu burgundy alebo horčicovo žltú a doplniť ich veľmi jemnými šperkami. Je to každopádne aj o strihu a materiáloch. Minimalizmus patrí k nadčasovým štýlom, ktorý funguje pre elegantný a aj pre športový vzhľad.

Jednoduché a čisté línie tu s nami ostanú navždy!

 

Fotky: zdroj pinterest

Galéria: Cellbes, Engelsrufer, Takko, Twin-Set, ALO,ve

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.