Červená, ohnivá a nepredvídateľná

Či už si to priznáme alebo nie, leto je u konca a my sa musíme začať orientovať na jesenné trendy. Všetci milovníci energickej červenej si prídu na svoje! Práve ohnivá červená sa túto sezónu dostáva do popredia prehliadkových mól.

Jason Wu, Jil Sander, Armani a mnoho ďalších nám ukázali variabilnosť farby, ktorá sa hodí pomerne všetkým typom. Či už ste blondína alebo brunetka rozhodne by ste mali staviť na červenú, ktorá rozžiari každé jesenné počasie. Kombinovať a zjemniť ju dokážete nude farbami, nadčasová kombinácia je klasická čierna-červená ,ak si trúfate pútať pozornosť siahnite po studenej modrej a chic look docielite použitím bielej farby.

Za veľmi vďačný kúsok by sme označili koktejlové šaty pôsobiace veľmi žensky a sexy práve v tomto odtieni červenej. Možností je mnoho a fantázii sa medze nekladú. Ak nepatríte k fanúšikom červenej a investícia do nákupu oblečenia v tejto farbe vám príde zbytočná, vôbec to nevadí.

Veľkým hitom sa stali aj visiace, strapcové náušnice a kožené náramky, ktoré stoja iba pár eur a dostupné sú aj v tejto trendy farbe.

Ilustračné fotky: lookbook.nu, Twin-set kabelka a šatka, Takko bunda,

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.