Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad

Prezrite si galériu
9 fotiek
Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Kreslo s viedenským výpletom Sissi, 399 €, Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Pracovný stôl s dubovou dyhou Rayburn, 174 €, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Modulárna pohovka Lennon (4-miestna), 2 199 €, Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Ľanový poťah na vankúš so strapcami Luana, 28,99 €, Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Ručne tkaný vlnený koberec s kresbou Line, 99 €, Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Stmievateľná závesná LED lampa Sigma, 219 €, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Ručne tuftovaný behúň s vysokým vlasom Davin, 159 €, Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Travertínový konferenčný stolík Jovis, 649 €, Alex Riviere x Westwing Collection, WestwingNow.sk

Návšteva Westwing: Nina Urgell a Marco Ciudad
Kancelárska otočná stolička z umelej kože Patron, výškovo nastaviteľná, 299 €, WestwingNow.sk

Spoluzakladatelia firmy mid/night 00:00, ktorú založili Marc Ciudad a Nina Urgell, sa stala trvalo udržateľnou alternatívou k tradičnej „kráse“. Jeho štúdia odráža oddanosť prirodzenosti prostredníctvom minimalizmu, s čím má Westwing veľa spoločné. Nahliadnite s nami do kancelárií tejto ikonickej kozmetickej firmy, a dozveďte sa viac o ich dekoratívnych tajomstvách.

 

Povedzte nám niečo o sebe.

“Sme Marc Ciudad a Nina Urgell spoluzakladatelia mid/night 00:00.”

 

“Nina je kreatívnou riaditeľkou mid/night 00:00 od spustenia značky. Vyštudovala psychológiu a už viac ako 6 rokov pracuje ako talent na sociálne siete v oblasti módy a interiérového dizajnu.”

 

“Na druhej strane, Marc je priemyselný inžinier s podnikateľským duchom. Vždy spojený so svetom startupov sa rozhodol opustiť svoju prácu, aby mid/night 00:00 previedol s veľmi jasným cieľom: transformovať kozmetický priemysel.”

 

Ako ste sa pustili do tohto projektu? Ako vznikol tento nápad?

“V skutočnosti sa mid/night 00:00 zrodila z frustrácie z toho, že sme nenašli svoju ideálnu značku krásy. Stratili sme sa v nespočetnom množstve produktov, väčšina z nich nebola úplne zdravá a nebola formulovaná pre nás oboch, a tak sme sa rozhodli, že je to skvelá príležitosť spustiť vlastnú značku.”

 

“Chceme, aby mid/night 00:00 bola aktualizovateľnou a dokonalou alternatívou k tradičnej kráse. Naším cieľom je zvýrazniť skutočnú krásu prostredníctvom zdravých a preventívnych postupov vytvorených z prírodnejších a prierezových produktov. Chceme vytvoriť komunitu, ktorá zdieľa myšlienku prirodzenejšej, úprimnejšej a inkluzívnejšej krásy.”

Prečo ste sa rozhodli pomenovať svoju značku mid/night 00:00? Čo bolo Vašou inšpiráciou?

“Názov mid/night 00:00 vznikol preto, lebo noc pre mňa vždy symbolizovala čas inšpirácie. Predstavuje ten moment pokoja, trávenia času a starostlivosť o seba, tak i so svojimi myšlienkami a sebou samým. Chceli sme, aby značka symbolizovala ten mystický a pokojný moment, ktorý zažívate v noci, keď idete domov. Keď si konečne môžete nájsť čas pre seba, kým väčšina sveta odpočíva.”

 

Čo bolo podľa Vás najdôležitejšie pri tvorbe mid/night 00:00?

“Byť verní našim hodnotám a vytvárať DNA založenú na udržateľnosti a miestnej produkcii. Chceli sme priblížiť mid/night 00:00 produkty ako potravu pre pleť a vlasy. Ďalším kľúčovým aspektom mid/night 00:00 bola dôležitosť syntézy a demokratizácie kozmetiky, ktorá poskytuje skutočné a čestné riešenia pre každodennú starostlivosť.”

Aká hodnoty nesú produkty mid/night 00:00?

“Kvalita a transverzálnosť produktov. Veľa nášho času investujeme do vývoja inovatívnych produktov, a to ako do výberu ingrediencií, tak aj do ich zloženia. Nechceme vyrábať zbytočné produkty alebo produkty, ktoré nechávajú našich zákazníkov ľahostajnými. Všetky naše produkty navyše vyrábame lokálne v Španielsku, čo nám dáva veľkú viditeľnosť a kontrolu nad výrobným procesom.”

 

Aký je proces tvorby produktu?

“Je to veľmi zdĺhavý proces, ale veľmi obohacujúci a zábavný. Keď máme jasno v tom, čo chceme s každým produktom dosiahnuť, hľadáme prírodné zložky, ktoré by sme na to mohli použiť, a začneme s procesom formulácie. Robíme veľa výskumov, kým nenájdeme perfektný vzorec, ale stojí to za to, pretože konečné výsledky sú neuveriteľné. Sme veľmi hrdí na produkty, ktoré ponúkame. Prakticky 100 % našich zákazníkov by odporučilo naše produkty a to je ako pre značku veľmi obohacujúce.”

Aký je Váš obľúbený produkt na pleť a vlasy?

“Je pre mňa veľmi ťažké vybrať si jeden produkt ako taký, keďže naše postupy sú navrhnuté tak, aby sa produkty neprekrývali a aby ste mali vždy uspokojivú skúsenosť z hľadiska použitia, aplikácie, účinnosti a vône.” – Nina Urgell

 

“Základné produkty, ktoré používam neustále a takmer obsedantne, sú šampón 00.01, maska ​​na vlasy 00.03 a telový balzam 00.12.” – Marc Ciudad

 

Vidíme, že veríte konceptu Clean Beauty, mohli by ste nám o ňom povedať niečo viac?

“Clean Beauty slúži na syntézu vnútornej filozofie. Tento koncept sa samozrejme vzťahuje na naše beztoxické prípravky na rastlinnej báze, ale má vplyv aj na výber balenia, na to, ako a s kým vyrábame, na formáty, ktoré ponúkame, dokonca aj na pH našich prípravkov. Je úzko spätá s DNA značky a je hlavnou hnacou silou, ktorá nám pomáha robiť každodenné rozhodnutia, pričom vždy premýšľame o tom, ako môžeme našim spotrebiteľom ponúknuť tie najlepšie produkty čo najudržateľnejším spôsobom.”

Aká je najlepšia odborná rada, ktorú ste dostali, keď ste sa rozhodli vytvoriť mid/night 00:00 a od koho prišla?

“Najlepšia rada, ktorú sme dostali, je nepochybne: Neponáhľajte sa.”

 

“Vytvorenie silnej značky, ktorá je dlhodobo udržateľná, si vyžaduje veľa trpezlivosti a úsilia. Robiť každodenné rozhodnutia z dlhodobého hľadiska nie je vždy jednoduché, pretože to často znamená vzdať sa okamžitých výhod. Je však nevyhnutné, aby sme dosiahli požadované umiestnenie. Mnohým skvelým značkám, ktoré dnes poznáme, trvalo viac ako 20 rokov, kým si upevnili svoju pozíciu, čo je skvelým príkladom starostlivosti a trpezlivosti, ktorú je potrebné dosiahnuť.”

 

Ako zariadenie kancelárie odráža ducha mid/night 00:00?

“Štúdio odráža dôležitosť jednoduchosti a minimalizmu, ktorý charakterizuje mid/night 00:00, a to nielen na estetickej/dekoratívnej úrovni, ale aj na funkčnej úrovni.”

Aký je Váš obľúbený kus nábytku v kancelárii?

“Vo vchode máme mramorový stôl, ktorý sme kúpili spolu s Marcom, keď sme zakladali prvý obchod/štúdio mid/night 00:00 v Gracii. Stôl bol zložený z dvoch častí, no veľmi nešťastne sa jedna z nich pri otvorení štúdia rozbila. Teraz sme si ponechali kúsok, ktorý sa zachránil, a stále je to môj najšpeciálnejší kúsok.”

Ako ste zakomponovali svoju osobitosť, aby Vaša kancelária nebola len ďalšou kanceláriou?

“Snažili sme sa odpútať od konceptu kancelárie a vytvoriť priestor, ktorý by mohol byť domovom. Sedačka spolu s kobercami a osvetlením vytvárajú veľmi teplú domácu atmosféru, ktorá nám pomáha odpútať sa od vážnosti pracovného priestoru.”

 

Chceme kanceláriu ako vy. Môžete nám dať 3 tipy, ako zariadiť naše domovy, tak aby boli ako Vaša kancelária?

“Myslím si, že existujú tri kľúčové body:

  1. Vyplňte priestor čo najmenej a uistite sa, že kúsky, ktoré si vyberiete, sú veľmi mohutné alebo reprezentujú štýl, ktorý sa Vám páči. Našťastie máme veľmi veľký priestor, ktorý nám umožňuje sa pohrať s distribúciou a priniesť do priestoru vzduch.
  2. Prirodzené svetlo je podľa mňa najväčší dekoratívny prvok, aký existuje. Snaha o maximalizáciu svetla v priestore bola pre nás kľúčová.
  3. Hra s odkrytým kameňom a kúskami travertínu a mramoru. Vždy nás to reprezentovalo na estetickej úrovni.”

 

Aké materiály zohrávajú kľúčovú úlohu v architektúre kancelárií a vo výzdobe? Ako ich kombinujete?

“Pre nás sú najdôležitejšie odkryté kamenné stĺpy, mramor spolu s travertínom a sivá podlaha, ktorá sa láme s bielou priestoru a dodáva mu kontrast, ktorý nám esteticky vyhovuje.”

 

“Viac ako splývanie chceme, aby všetko bolo harmonické. V skutočnosti máme Sonos nainštalovaný tak, že hudbu počujete s rovnakou intenzitou zo všetkých uhlov.”

Aké vnemy chcete preniesť výzdobou svojich kancelárií?

“Pokoj, teplo a dobrá energia.”

 

Aké priestory nájdeme vo Vašich kanceláriách? Na čo sa každý používa?

“Náš ateliér je rozdelený na 2 priestory, ktoré sú následne rozdelené do rôznych kútov pre všetko, čo chceme vystaviť.”

 

“V prvom priestore nájdeme vstupnú chodbu, travertínové police a mramorový stolík, ktorý som už spomínal.”

 

“Vstupom vľavo nájdeme našu malú, ale veľmi funkčnú kuchyňu. Ďalej je showroom so všetkými našimi vystavenými výrobkami a mramorové umývadlo, ktoré sme zachránili zo starožitníctva.

Ďalej je tu relaxačná a oddychová miestnosť s pohovkou Westwing, maxi kobercom a osvetlením Santa&Cole. V druhom priestore nájdeme kancelársku časť, po ktorej nasleduje výstavná časť, kde prezentujeme všetky spolupráce španielskych umelcov ako Ignasi Monreal, Brianda Fitz James Stuart alebo Miranda Makaroff. V máji oznámime našu ďalšiu spoluprácu a zrealizujeme výstavu v tejto oblasti.”

 

 

Galéria:  www.westwingnow.sk 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.