Krajka nemusí byť len elegantná, alebo tip ako zaradiť čipku do ležérneho stylingu.

Ak ma poznáte,viete, že vôbec nie som tip na elegantné outfity s ihličkami. Milujem pohodlnosť a potom ešte netradičné kombinácie. A keďže tie sú v móde aktuálne IN, rozhodla som sa vám jednu takú kontrastnú kombináciu v mojom štýle predviesť.

Krajka bola a bude

Krajka, alebo čipka je nesmierne nadčasový prvok. Dá sa povedať, že módnymi sezónami prechádza úplne plynulo. V zime skôr v tmavších odtieňoch, v lete v tých svetlejších. Jej výhodou je, že ju môžete kombinovať aj do elegantných, aj do ležérnejších stylingov. Ja mám obľúbenú práve variantu číslo dva, teda ležérne a pohodlné stylingy.

Predĺžený top

Predĺžený top, ktorý mám na sebe, mám z predajne Twinset v OC Eurovea. Značka Twinset pochádza z Talianska a je známa práve krajkovými modelmi na milión spôsobov. Páči sa mi, že krajkové kúsky v kolekciách nie sú prvý plán, ale majú vždy nejaký šmrnc. Napríklad aj ako tento môj biely top. Nosiť ho môžem k džínsam, khaki nohaviciam, ale ak treba jednoducho si k nemu dám aj úzke čierne „cigareťáky“. Na tope sa mi páči hravosť a fakt, že mi vďaka dĺžke vytŕča spod bundy.

Kontrastné doplnky

Tu by som chcela vyzdvihnúť, že baby nebojte sa rozbíjať outfity kontrastnými doplnkami! Naozaj, ale naozaj už neplatí (NAOZAJ NIE), že kabelka musí ladiť s topánkami alebo nedajbože s opaskom, či tričkom. NEMUSÍ. Normálne úplne v pohode za-experimentujte a dajte si kabelku výraznej farby k outfitu, ktorý túto farbu možno ani neobsahuje. Alebo kašlite na kabelku a rovno berte ruksak. Nejaký pekný, svieži a farebný:)

Našuchovačky sú v kurze

Ďalším bodom môjho stylingu sú topánočky s veľkým módnym mágom Karlom Lagerfeldom. Bola to (ako to u mňa vždy býva) láska na prvý pohľad. Také to, tieto musím mať! No a nosia sa super, jednoducho našuchnete a idete. Inak našuchovacie, alebo takzvané SLIP ON tenisky sú veľkým trendom sezóny. Moje sú zo Zoot.sk a nájdete tu aj iné modly a farby.

Autorka fotografií: Monika Jušková-Čaranová

Outfit:

Top: Twinset, Eurovea

Nohavice: Twinset, Eurovea

Tenisky: Zoot.sk

Ruksak: Converse (dovolenka v Taliansku asi 2 roky dozadu)

Náramky: Il Centimetro a Tick

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.